Als je een bezoekje gaat brengen aan Tilburg, dan kan dat zijn dat je er gaat wandelen, of winkelen of een zakelijke bespreking hebt. Maar wat ga je dan aan het eind van de dag doen?

Lekker een hapje eten natuurlijk als je toch in het mooie Brabant bent! Een restaurant in Tilburg centrum is altijd de moeite waard! Is het een keer wat drukker, zoals in de weekenden of de vakanties, dan is het wel aan te raden om bij een restaurant tijdig te reserveren. Je bent er dan namelijk zeker van dat je er aan het einde van de dag een plekje hebt om samen de dag lekker af te sluiten met een heerlijke maaltijd!

Restaurant Taste!

Heerlijk een dagje rondstruinen door Tilburg en dan in de avond jezelf verwennen met uiteten gaan! Een hele goede keuze en bij restaurant Taste! kom je niets tekort. Je vindt er veel verschillende gerechten uit internationale keukens en dat wordt nog lastig kiezen. Voor jong en oud is het hier de moeite waard, er is altijd iets wat je lekker vindt! Ook voor grotere groepen kun jij hier een leuke avond uit regelen, reserveer dan wel op tijd zodat je er zeker van bent dat jullie
leuke avondje door kan gaan!

Adresgegevens: Heuvel 37, 5038CP Tilburg

De Burgerij

Als je op zoek bent naar een restaurant voor een heerlijke lunch, een diner of een brunch, dan is De Burgerij in Tilburg een goede keuze. Je vindt hier heerlijke gerechten uit verschillende Europese keukens en dat wordt echt smullen. Ook als je wat te vieren hebt en met een groter gezelschap een hapje wil eten en wat wil drinken, kun jij hier terecht. Het is dan wel verstandig om vooraf te reserveren, zodat je kunt genieten van een heerlijke avond met zijn allen. Het is in ieder geval een restaurant wat erg centraal ligt en ook goed bereikbaar is.

Adresgegevens: Noordstraat 87-89, 5038EH Tilburg

Ook kan je kiezen om ergens tapas in Tilburg te eten. Kies hieronder uit een van de horecazaken uit de binnenstad van Tilburg.