Lekker een dagje er op uit met de kinderen naar een van de indoor speeltuinen in Brabant? Dat wil je niet missen dus ga maar eens kijken wat het jou te bieden heeft en plan een leuke dag voor het hele gezin. We hebben een paar mooie indoor speeltuinen in Brabant voor je op een rijtje gezet en zo is het voor jou nog eenvoudiger om een dagje weg te plannen.

Tilburg Circus City

Meer dan 2500 vierkante meter speelplezier voor jong en oud. Eindeloos veel mogelijkheden, dat is wat je gaat ervaren bij Circus City in Tilburg. Je vindt er een borstelbaan, trampolines en een speciale ruimte voor de allerkleinsten. Ook voor een kinderfeestje is het hier ideaal om een dagje uit te plannen. Het is geschikt voor kinderen van 0 tot en met 14 jaar en ouders kunnen de kinderen goed in de gaten houden en tegelijkertijd wat eten en drinken in het restaurant.

Bergen op Zoom Monkey Town

Monkey Town heeft alles te bieden wat kinderen nodig hebben, namelijk springkussens, trampolines, een ballenbak en nog eens hele grote Lego blokken waar kinderen mee kunnen bouwen. Er is ook een hoge glijbaan aanwezig en daar gaan ze graag vanaf! Erg veel plezier wat kinderen een hele dag door kunnen beleven als je samen een bezoekje brengt aan Monkey Town in Bergen op Zoom. Het is geschikt voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar en ouders kunnen de kinderen goed in de gaten houden.

Kaatsheuvel het Ganzennest

Een dagje uit in Brabant kan met de kinderen erg leuk zijn in Kaatsheuvel bij het Ganzennest. Een mooie grote ruime speelhal met springkussens, een ballenbak een groot klimrek en nog veel meer. Buiten is er ook een speciale skelterbaan en een grote speeltuin, ideaal als het dus lekker weer is dan kunnen de kinderen dus binnen en buiten spelen. Een dagje volop plezier is wat ze hier beleven en het is geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Ouders kunnen de kinderen goed in de gaten houden en wat eten en drinken in het restaurant.

Breda kinderspeelpaleis Joepie

Een plaats waar kinderen tijdens een dagje uit in Brabant graag komen is kinderspeelpaleis Joepie. Kinderen kunnen hier volop klimmen, spelen en glijden. Een leuk doolhof wat erg spannend kan zijn en nog zoveel meer, een hele dag genieten voor jong en oud tot 12 jaar. Ouders kunnen alles goed in de gaten houden als ze intussen wat willen lezen of wat willen drinken. Ook is er gratis Wi-Fi voor hen beschikbaar.

Bladel speelboerderij de Hooiberg

Als je naar Bladel gaat tijdens een dagje uit dan is speelboerderij de Hooiberg een goede keuze. In totaal heb je hier meer dan 4000 vierkante meter ruimte om lekker te spelen. Glijbanen, klimrekken, een spookhuis, een knutselhoek en nog zoveel meer. Buiten zijn er trampolines en skelterbanen en daar genieten jong en oud van. Het is geschikt voor kinderen tot 12 jaar en dat is echt voor jong en oud een heerlijk dagje uit!