Op zoek naar een dagje avontuur en ontspanning? In Safaripark de Beekse Bergen vind je deze perfecte combinatie. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Ontdek de prachtige natuur van het park in Brabant en maak een unieke reis door de wereld van Beekse bergen. Ga op safari met de auto, boot, bus of te voet. Voor jong én oud!

Genieten voor het hele gezin

Beekse Bergen is heel erg geschikt voor een uitje met het hele gezin. Er zijn verschillende mogelijkheden om samen op safari door het park te gaan. Ga op avontuur tijdens de autosafari en ontdek de wereld van Beekse Bergen met je eigen auto! Sta oog in oog met leeuwen, giraffen en nog meer wilde dieren. Een tip voor tijdens de autosafari, gebruik de app van Beekse Bergen. In die app vind je de ‘audiotour’ die je aan kunt zetten voor jullie vertrek door de Brabantse savannes. Tijdens de tour vertelt een virtuele gids je van alles over de dieren die je onderweg tegenkomt!

Stap aan boord van de safariboot en ontdek de mooie natuur en bijzondere dieren vanaf het water. Ontmoet tijdens de ontspannende bootsafari grazende neushoorns en ringstaartmaki’s. Ook kan het hele gezin instappen in de safari bus, waar een ervaren ranger je mee op een reis neemt langs de wilde dieren. Een avontuurlijke én leerzame safari. Of trek de wandelschoenen aan en ga zelf op pad door de indrukwekkende natuur. Het is allemaal mogelijk in Safaripark Beekse Bergen.

Naast het ontdekken van alle wilde dieren in het park, zijn er genoeg andere te gekke dingen te beleven. Zoals waterfietsen, een ritje in de stoere Safari Buggybaan, of je lekker uitleven in de grote speeltuin. In Speelland zijn zó veel leuke dingen te doen! Wanneer de kinderen zich vermaken in de verschillende attracties kun je als ouder heerlijk bijkomen op het zandstrand.

Overnachten in de Beekse Bergen

Niets willen missen van de indrukwekkende natuur en wilde dieren? Combineer je dagje uit in Beekse Bergen met een overnachting in één van de bijzondere accommodaties waar je kunt verblijven. Slaap bijvoorbeeld letterlijk tussen de dieren in Safari Resort Beekse Bergen en beleef het ultieme safarigevoel. Of geniet in een van de huisjes op het vakantiepark van Beekse Bergen. Er samen met de familie tussen uit om te genieten van een bosrijke omgeving. Het is óók mogelijk om te kamperen bij Beekse Bergen. Ontdek de schoonheid van de natuur en overnacht op loopafstand van alle dieren in het Safaripark. Geen zin om een eigen tent mee te nemen? Beekse Bergen beschikt ook over luxe vakantietenten die comfort én het plezier van kamperen in de natuur bieden.

Wilde dieren ontdekken, shows bekijken en speelplezier beleven; in Safaripark Beekse Bergen is het allemaal mogelijk. Er samen of met het hele gezin op uit. Beleef een onvergetelijke dag in het Brabantse Hilvarenbeek!