Wanneer we Tilburg zeggen denken we al snel aan de Tilburgse Kermis. Deze grootste kermis van de Benelux trekt jaarlijks veel toeristen naar de Brabantse stad. Maar ook op andere momenten in het jaar is Tilburg een leuke stad om t bezoeken. Winkels in overvloed om je eens lekker in de shop-modus te zetten. Of bezoek een van de toeristische attracties die de stad rijk is. Moe van et wandelen en toe aan een lekker broodje onder het genot van een kop koffie of thee? Breng dan een bezoekje aan een van de vele lunchrooms die Tilburg rijk is. Wij geven je vast een paar tips om het kiezen wat makkelijker te maken misschien.

Lunchroom Katterug

Onder het appartementencomplex Katteburg aan het Stadshuisplein in Tilburg, vinden we lunchroom Katteburg. Deze lunchroom is al jarenlang een begrip in Tilburg en heeft binnen 80 zitplaatsen. Het terras telt echter maar liefst 100 zitplaatsen, dus ook zomerdag is dit een heerlijke plek om even te vertoeven. Een van de specialiteiten is de koffie Katteburg, dit is koffie met gebak naar keuzevers van de bakker. Ga je liever voor een middag maaltijd dan kun je de keuze maken uit diverse soorten gerechten. Zo zijn er diverse broodjes, soepen, salades en een traditioneel Twaalf uurtje. Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij lunchroom Katteburg op 1, dus neem gerust eens de proef op de som.

Lunchroom Da’s andere koek

Dat het andere koek is bij lunchroom Da’s andere koek, dat mag duidelijk zijn. Deze lunchroom, gelegen tegenover het station in de Reeshof in Tilburg biedt namelijk medewerkers met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om ook mee te draaien in de maatschappij. Stuk voor stuk hebben zij een voorliefde voor de horeca en zullen ze je graag van dienst zijn voor een kop koffie of een lunch maaltijd. De lunchroom geeft deze medewerkers de kans om een leer-/werktraject te doorlopen. Een opleiding, een stage en ervaring doen ze op bij Da’s andere koek. Sinds 2015 kun je hier genieten van een kopje koffie met een zoete of hartige snack. Verder werken zij veelal met biologische producten. Verantwoord en gezellig, zo kunnen we lunchroom Da’s andere koek kortweg wel omschrijven. Neem er dus gerust eens een keer een kijkje als je in de buurt bent.

Laat een Reactie achter