In Tilburg is genoeg keuze voor een gezellig avondje uit met goed eten. De stad heeft meer dan genoeg restaurants in het centrum zitten, maar ook daarbuiten. En natuurlijk vind je er verschillende restaurants waar je kunt smullen van de lekkerste Spaanse hapjes en drankjes.

Hier geniet je van Spaanse gerechten!

Wil je echt genieten van de beste tapas restaurants in Tilburg, probeer dan eens onderstaande plekken en trakteer jezelf op een gezellige avond uit eten.

Maandelijkse speciale tapas in La Cabaña

Bij Bodegón La Cabaña Tilburg houden ze van een veelzijdig assortiment tapas. Hun inspiratie voor de menukaart halen ze uit alle gebieden in Spanje, van Bilbao tot Cadiz. Je kunt hierdoor echt allerlei lekkere Spaanse gerechten proeven. En houd je van verrassingen? Kom dan elke maand terug voor de speciale tapas van die maand. Zo blijf je maandelijks genieten van de lekkerste gerechten.

Daarnaast biedt dit veelzijdige tapasrestaurant in Tilburg ook mogelijkheden voor borrels en feesten. Je kunt met een grote groep dineren in een aparte ruimte of een echt feestje vieren met de lekkerste hapjes en drankjes. Dat kan in groepen tot 120 personen.

Bodegón La Cabaña Tilburg is open van woensdag tot en met zondag. Je vindt het restaurant aan de Academielaan 73. Nog een plus: Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur!

Variatie in vis, vlees en groenten

Hoewel je ’t Zusje in veel steden tegenkomt, heeft elk restaurant zijn eigen karakter. En zo heeft ’t Zusje Tilburg een uitgebreide tapaskaart. Hier maken ze ‘voor ieder wat wils’ écht waar. Je eet er de lekkerste vis, vlees en groenten. Kies voor bijvoorbeeld burgertjes met frietjes, tonijncarpaccio, eendenborst, gamba’s of ossenhaaspuntjes.

Op de menukaart staan niet alleen gerechten uit Spanje, maar ook Spanje, Amerika en Mexico. Dat maakt de menukaart echt van deze tijd. En er zijn aangepaste taspasstrookjes voor mensen die glutenvrij, lactosevrij of notenvrij willen eten en voor zwangere vrouwen. ’t Zusje Tilburg is gevestigd op de Heuvel 5, midden in het centrum.

Het lekkerste tapasrestaurant van Tilburg en omstreken

Tapasbar Manana heeft de lekkerste gerechten en sangria van Spanje. Op de menukaart staan onder andere nacho’s, gamba’s en gehaktballetjes, bereid op verschillende manieren. Maar ook groenten, zoals champignons, paprika’s en courgette. Wie zin heeft in tapas bij Manana, kan elk gerecht los bestellen of kiezen uit een van de menu’s. Zo biedt het tapasmenu met twee rondes eerst een variatie aan koude Spaanse lekkernijen en daarna warme tapas. Natuurlijk geniet je in dit restaurant van een huiselijke sfeer.

Voor Tapasbar Manana loop je in het centrum van Tilburg gewoon naar de Emmastraat 3.

Eet smakelijk!

Natuurlijk zijn dit zomaar drie voorbeelden van tapas restaurants in Tilburg. In het centrum vind je nog meer plekken waar je heerlijk kunt eten, waarvan je de adressen hieronder vinden kan. Veel plezier!