Een dagje in het heerlijke Brabantse land, dat wordt genieten voor jong en oud. Er is namelijk zoveel te doen en daar hoort natuurlijk een bezoekje aan een Italiaans restaurant in Tilburg bij. Op het moment dat je weet wanneer je naar deze mooie stad gaat, is het ook alvast aan te raden om je voor te bereiden bij welk Italiaans restaurant je wil eten. Reserveren is namelijk wel aan te raden, soms kan het ineens erg druk zijn en dan met name in de weekenden. Soms heb je geluk
en kun je er alsnog eten, maar je wil natuurlijk ook zeker zijn van een plekje en een heerlijke maaltijd.

Er is voor jong en oud erg veel te doen en daar ga je van genieten in Tilburg.

Happy Italy

Als je een bezoekje brengt aan Tilburg, dan kun je Italiaans restaurant Happy Italy eigenlijk niet overslaan. Je vindt hier echt heerlijke verse gerechten. Recent zijn er veel nieuwe pizza’s en nieuwe pasta’s op de menukaart gezet en daar kun jij heerlijk van mee smullen! Of dat je nou met het hele gezin uit eten wil, of samen, of met collega’s, of je hebt wat groots te vieren, alles kan geregeld worden. Ook voor een kinderfeestje kun je hier bij Happy Italy terecht en wordt alles tot in de puntjes verzorgd!

Adresgegevens: Heuvelstraat 126, 5038 AH Tilburg

Tredici

Bij Tredici in Tilburg kun jij heerlijk een hapje Italiaans eten! Het is geschikt voor jong en oud. Je vindt hier diverse keukens, zoals Italiaans, vis en zeevruchten, mediterraan, Europees en het is tevens ook een pizzeria. Alles heeft te maken met Italiaans eten en je kunt er gezellig een hapje eten en afhalen is uiteraard ook mogelijk. Het is wel aan te raden om op tijd te reserveren, dan ben jij er namelijk zeker van dat je hier ook kunt eten. Zeker als je met grotere groepen een hapje wilt komen eten, dan is een tijdige reservering de beste optie.

Adresgegevens: Sint Josephstraat 136, 5017 GL Tilburg

Trattoria Farci

Het Italiaans restaurant is gelegen tegenover Station Reeshof Tilburg. Je vindt bij dit restaurant diverse Italiaanse gerechten, lekkere pizza’s en je komt er niets tekort! Als je naar Tilburg komt is het de moeite waard om hier een plekje te reserveren zodat jij er zeker van bent dat je hier lekker een hapje kunt komen eten. Jong en oud kunnen hier heerlijk smullen en er zijn zoveel gerechten die je nog niet kent, proeven kan altijd!

Adresgegevens: Ketelhavenplein 49, 5045 NE Tilburg