Tilburg kent veel mogelijkheden voor een gezellig dagje of avondje uit. Een daarvan is de escaperooms. Deze escaperooms zijn prima te bezoeken met familie of vrienden en geven een hele andere dimensie aan je dagje uit. In een escape room word je opgesloten en dien je aan de hand van puzzels en raadsels de uitweg te vinden. Redden jij en je vrienden dat binnen de gestelde tijd?

De dochter van de slager

Tilburg kent verschillende escaperoom locaties. Zo ook de Escape room 013 op de Juliana van Stolbergstraat. Bij de realisatie van Tilburgs 1e escaperoom zijn er geen kosten of moeite gespaard. Dit heeft deze locatie ook tot grootste Escaperoom van Nederland gemaakt. Midden in het centrum van Tilburg kun je hier het spel “de dochter van de slager” spelen. Zodra je het de kamer betreed, stap je midden in een real life thriller. Door middel van teamwork, deskundig speurwerk en het overwinnen van angsten met een flink portie lef zal je moeten proberen om samen met je vrienden of familie, binnen 1 uur te ontsnappen. Gaan jullie dat redden?

Escape room de Snip

Bij poolcentrum 4 in Tilburg vinden we ook een hele leuke escape room, De Snip. De kamer stelt een nieuw ontdekte kamer voor van de eerste eigenaar Jan-Willem Vogels. In de kamer word je uitgedaagd om een biljet van 100 euro, ook wel de Snip genoemd, te winnen met een potje poolen. Er gaan echter geruchten dat er na het spelletje spelen niemand meer terug naar beneden zijn gekomen. De kluis die de kamer herbergt is dan ook nog nooit geopend. De grote vraag bij het spel is dan ook of jij de kluis wel weet te kraken en daaruit alle Snips durft te stelen? Gezelligheid is gegarandeerd bij Poolcentrum 4 in Tilburg!

Laat een Reactie achter