Toe aan ontspanning? Gun jezelf een heerlijke dagje wellness. Spa One, gelegen in het buitengebied van Breda, op het prachtige landgoed Bergvliet in Oosterhout biedt alles om volledig tot rust te komen. Dompel je onder in de heerlijke sauna’s, whirlpools en zwembaden. Ontspannen en genieten begint bij Spa One.

Spa One biedt onder andere negen sauna’s aan die verschillen van temperatuur en luchtvochtigheid. Daarnaast kun je ontspannen in de stoombaden of vervolgens af te koelen in het zwembad en verder te genieten in het bubbelbad. Spa One heeft een rijk aanbod aan moderne ruimtes waar je tot rust kunt komen. Dat alles in een uiterst aangename sfeer waar je volledig tot ontspanning komt.

Behandelingen

Van massages tot rasul-rituelen, bij Spa One in Breda is er een ruim aanbod aan behandelingen die jou in de watten leggen. Het ervaren team van Spa One zorgt ervoor dat jij ultiem kunt genieten. Kies je voor een ontspannende massage, een klankbad of voor een heerlijke hot- & cold stone massage? De massages bij Spa One zijn er in verschillende sessies die variëren tussen een tijdsduur van 80, 50 of 25 minuten. Bijvoorbeeld de populaire ontspanningsmassage; ‘de weldadige lichaamsmassage werkt stressverlagend, doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zit.’ Niet alleen de ontspanningsmassages, maar ook andere massages zorgen ervoor dat je tot rust komt en jij jezelf weer oplaadt.

Ooit een Hamam behandeling of een klankschalentherapie sessie meegemaakt? Spa One biedt de meest ontspannende sessies aan die je tot rust brengen. Een klankschaalsessie is een groepsritueel waarbij je met meerdere mensen in een ruimte zit. De trillingen van de schalen kunnen een groot effect bereiken omdat het lichaam voor een groot gedeelte uit water bestaat. Klankschalen komen oorspronkelijk uit Tibet maar in Breda kun je ook genieten van een sessie met het muziekinstrument dat je fysiek en mentaal laat ontspannen.

Ga weer stralen!

Naast de massages en rituelen waarbij je bij Spa One in Breda tot rust kunt komen, kun je er ook terecht voor gezichts- en lichaamsbehandelingen en een pedicure. Een huidanalyse, reiniging en peeling bij een gezichtsbehandeling zorgen ervoor dat jouw huid weer straalt. De behandeling kan worden uitgebreid met massages, luxe maskers en dagverzorging. Bij de lichaamsbehandelingen wordt de huid heerlijk gescrubd door licht geparfumeerde etherische oliën waardoor de huid gladder, zachter en stralender wordt.

Arrangement en Restaurant

Wanneer je toe bent aan een heerlijk dagje totaalontspanning ben je bij Spa One aan het juiste adres. Ontdek de arrangementen waarbij je je kunt laten verwennen. Geniet van de sauna’s, massages en behandelingen én maak jouw dag compleet met een smakelijke maaltijd in het restaurant van Spa One waar je verrast wordt door de culinaire keuken. Wanneer je wat verder weg woont of meerdere dagen van de Spa wilt genieten zijn er in de buurt van Spa One een aantal leuke verblijfsadressen te vinden. Rol na ontspanning zo je bed in!