Lijkt het je leuk om een dagje lekker te gaan klimmen? Misschien met het hele gezin of voor de kinderen met een kinderfeestje? Het kan bij Klimrijk Brabant allemaal en reken er maar op dat iedereen het hier naar zijn zin gaat hebben.

Activiteiten ontdekken bij Klimrijk Brabant

Het totaal vernieuwde parcours kun je zelf ontdekken bij Klimrijk Brabant. Heerlijk klimmen en klauteren van de grote speelberg, een avontuurlijke rit maken op een quad of lekker tot rust komen op het terras wat je bij Klimrijk Brabant vindt. Er is echt voor iedereen genoeg te doen dus een dagje uit is de moeite waard hier. Vanaf vier jaar kun je bij Klimrijk Brabant klimmen en gebruik maken van het Pico parcours.

Wat is er zoal te doen bij Klimrijk Brabant?

Je gaat je in ieder geval niet vervelen bij Klimrijk Brabant. Je hebt hier namelijk erg veel leuke dingen die je kunt doen en reserveren voor groepen. Individueel klimmen is een leuke optie, of het pico parcours, e-steps, quad rijden, aardappel, kanon en luchtbuksen, de speelberg en nog zoveel meer. Er zijn ook erg veel leuke groepsactiviteiten die je bij Klimrijk Brabant kunt doen.

Vier je verjaardag bij Klimrijk Brabant

Heerlijk is het om voor de kinderen hun feestje te mogen vieren bij Klimrijk Brabant. Ze kunnen van de wiebelige loopbruggen gebruik maken, klim en zwieren van boom naar boom, lasergame kiezen en nog zoveel meer. Ook met de hele klas kun jij genieten bij Klimrijk Brabant. Een leuke GPS wandeltocht bijvoorbeeld, grenzen verleggen tijdens het klimmen of in camouflage de strijd met elkaar aan gaan. Allemaal spannende activiteiten die je samen gaat doen.

Individueel klimmen

Er zijn in totaal zeven parcoursen die je kunt kiezen, ze hebben allemaal een eigen moeilijkheidsgraad. Een route kan 110 meter zijn of 200 meter, dit is verschillend. Maar ook de hoogte is iedere keer anders namelijk tussen de 2 en de 10 meter. Je krijgt altijd een half uur uitleg en dan kun jij twee uur klimmen. Kinderen kunnen iedere keer een nieuwe uitdaging aan gaan en op deze manier ook hun grenzen verleggen. Een spannend moment en ze kijken er vaak naar uit om een
leuk dagje uit te mogen ervaren. Daarvoor is Klimrijk Brabant een goede optie en daar zullen de kinderen zich dan ook goed uit kunnen leven en echt van genieten.

Klimrijk Brabant is gedurende de wintermaanden (december – januari – februari) gesloten. 

Adresgegevens