Als je zin hebt in een leuke avond in Etten-Leur, dan zou je eens naar de film kunnen gaan. Er zijn dan verschillende plaatsen waar je terecht kunt en daar informeren we je graag over. Bekijk hieronder daarom op je gemak waar jij kunt genieten van een leuke filmavond met je partner, vrienden of familie.

C-Cinema

In Etten-Leur is C-Cinema de grootste bioscoop waar je een gezellige avond kunt beleven met zijn allen. Deze bioscoop bevindt zich naast de Catharinakerk en het gemeentehuis. Het is een speciale service bioscoop en dat wil zeggen dat je er als bezoeker niets tekort komt! Je krijgt bijvoorbeeld te maken met erg royale stoelen, extra beenruimte, een eigen tafeltje en tijdens de film heb jij de mogelijkheid om een hapje en drankje te bestellen. Maar het zal je ook direct opvallend dat het scherm wat hoger hangt, ook zijn de stoelen een beetje gekanteld en de zalen hebben ook meerdere gangpaden. Ideaal dus om te genieten van een mooie avond, met extra ruimte en andere extraatjes.

De zalen zijn hier ook allemaal bereikbaar met een rolstoel, ook is er een lift aanwezig en een mindervalidentoilet. Parkeren is ook eenvoudig, dit kan namelijk in de parkeergarage, gelegen onder het centrum.
Adresgegevens:
Binnentuin 2
4873 BT Etten-Leur

Kinepolis Breda

Een avondje naar de film is ook mogelijk in Breda, bij Kinepolis. Dit is gelegen op het Breepark. Een film zal hier een ware beleving worden. In totaal zijn er 10 zalen beschikbaar en daar vind je allemaal luxe bioscoopstoelen, extra brede armleuningen en ook nog eens royale beenruimte. Je hebt ook speciale Cosy Seats die je kunt boeken, dan heb je nog meer comfort. Het bijzondere aan Kinepolis is dat het volledig een laserprojectie bioscoop is. In iedere zaal is de beeldkwaliteit erg scherp. In de grootste zaal vind je een Kinepolis Laser Ultra, gecombineerd met het ruimtelijke geluid van Dolby Atmos. Het parkeren bij deze bioscoop is gratis!

Pathé Breda

Pathé vind je vrijwel overal in Nederland. Het staat ook wel bekend als de grootste producent van filmapparatuur en films ter wereld. Een bezoekje aan de bioscoop is meer dan alleen een film kijken, het is echt een ultieme beleving geworden. Je vindt in de bioscoop alles wat je nodig hebt, te denken aan inspiratie, plezier en ontspanning. In totaal zijn er 30 bioscopen van Pathé verspreid over het hele land, waaronder in Breda, en daar kun jij ook genieten van een avondje uit.