Houd je van lekker eten? Dan is Eindhoven een stad waar je echt gaat genieten. Misschien wel lekker een dagje in de buitenlucht, wandelen, winkelen of een museum bezoeken… alles kan natuurlijk. Maar het is fijn om de avond samen tot rust te komen in een Grieks restaurant in Eindhoven.

Het is goed om na te gaan waar je wil eten, je kunt in drukke perioden beter reserveren, zoals de weekenden en vakanties Zo weet jij zeker dat je op die manier een leuk dagje Eindhoven in Griekse stijl af kunt sluiten!

Lithos

Een echte aanrader als je een Grieks restaurant zoekt in Eindhoven is Lithos. Het is echt een Grieks specialiteiten restaurant en daar vind je dus alleen maar typische Griekse traditionele gerechten. Je hebt daarbij de keuze uit vlees, vis en vegetarisch. Alles wordt bereid met verse ingrediënten en kruiden uit Griekenland. Hierdoor komen de aroma’s en de smaken beter tot hun recht bij de gerechten! Iedere dag heb jij de mogelijkheid om er een hapje te eten. Vanaf half vijf is het
mogelijk en ook afhalen kan uiteraard. Het is met name in de weekenden wel aan te raden om te reserveren, zodat jij er zeker van bent dat jij hier lekker kunt genieten van een Griekse maaltijd in de gezellige Griekse sferen.

Adresgegevens: Kerkstraat 40, 5611 GK Eindhoven

Restaurant Athene

Gezellig een hapje eten bij het oudste en meest authentieke Griekse specialiteiten restaurant van Eindhoven, dat wil toch iedereen ervaren? Bij Athene is dat mogelijk, zowel binnen als buiten op het terras. Je geniet van de sfeervolle en gastvrije omgeving, heerlijke Griekse gerechten en je wordt welkom geheten met een glaasje Ouzo van het huis. Iedere dag kun jij hier terecht om een hapje te eten en uiteraard is bestellen ook mogelijk zodat het afgehaald kan worden. Het restaurant vind je op ongeveer twee minuten loopafstand van het centraal station Eindhoven.

Adresgegevens: Kruisstraat 91, 5612 CE Eindhoven

Minos Pallas

Heerlijk een hapje eten is bij Minos Pallas zeker mogelijk in Eindhoven. Een mooi Grieks restaurant waar gasten niets tekort komen. Geniet van de tuin en het terras, of ga binnen een hapje eten, het kan allemaal. Daarbij is er een ruime keuze uit Griekse specialiteiten en er is een speciaal 3 gangen menu. Afhalen is ook mogelijk en dan is het verstandig om vooraf de bestelling door te geven, zodat je niet te lang hoeft te wachten. Als het wat drukker is, zoals in de weekenden en in de vakantie, is het goed om te reserveren zodat jij er zeker van bent dat je hier een hapje kunt komen eten.

Adresgegevens: Geldropseweg 440, 5645 TL Eindhoven

Op zoek naar de horeca in Eindhoven? Maak hieronder je keuze.