Heerlijk is het om een dagje uit te gaan in Brabant. Lekker een dagje buiten, musea bekijken of een wandeling maken in de natuur, of winkelen. Wat je ook gaat doen, het is altijd leuk om de dag af te sluiten in een Italiaans restaurant in Eindhoven.

Misschien ben je wel dol op de huisgemaakte spaghetti of pizza’s, maar er zijn nog veel meer overheerlijke Italiaanse gerechten die jij in een Italiaans restaurant in Eindhoven kunt vinden. Ga daarom op je gemak na waar jij graag wil eten en reserveer op tijd zodat jij zeker bent van een gezellig plekje tijdens jouw diner of andere maaltijd.

Happy Italy

Op het moment dat je Eindhoven een bezoekje brengt, is het de moeite waard om eens een hapje te eten bij Happy Italy. Er is recent een nieuwe menukaart gemaakt met veel nieuwe gerechten. Veel nieuwe pizza’s, nieuwe pasta’s en lekkere sweet pizza’s. Je gaat hier niets tekort komen als je hier een hapje komt eten, afhalen is uiteraard ook mogelijk. Maar wat ook leuk is, is dat je hier voor een kinderfeestjes ook alles kunt regelen en vinden!

Adresgegevens: Catharinaplein 25, 5611 DE Eindhoven

Mangiare

Een gezellig Italiaans restaurant, dat is de beste omschrijving voor Mangiare. Er wordt hier gewerkt met pure en authentieke producten uit de streek, alles op typisch Italiaans recept. Iedere dag weer kun jij hier genieten van een Italiaanse sfeer. Er kan gebruik worden gemaakt van een snelle zakelijke lunch, maar ook van een gezellig familie diner. Het is maar net met wie je toevallig een dagje in Eindhoven bent en gaat genieten van deze heerlijke maaltijden. Alles is dagvers en wordt huisgemaakt. Echte aanraders zijn bijvoorbeeld Spaghetti Aglio e Olio met of zonder gamba’s, de huisgemaakte Tiramisu en Vitello Tonnato. De sfeer is er altijd goed en dat komt mede dankzij de warme en stijlvolle aankleding. Het is er ook altijd erg gezellig en zeven dagen in de week kun jij in het restaurant terecht, waaronder op het terras of in de tuin. Alle gerechten kunnen ook afgehaald worden en dan kun je thuis genieten van de heerlijke Italiaanse maaltijden.

Adresgegevens:  Kleine Berg 67-A, 5611 JT Eindhoven

Antonios

Als je dol bent op Italiaans eten dan kun jij eens een bezoekje brengen aan Antonios in Eindhoven. Een uitgebreide menukaart, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts en dat maakt het kiezen erg lastig! Zeven dagen in de week kun jij hier terecht en genieten van de heerlijke Italiaanse gerechten. Uiteraard kun jij alles ook vooraf bestellen en lekker thuis opeten. Maar het restaurant is ook meer dan een bezoekje waard, daar kun jij gezellig en rustig met zijn allen een hapje eten. Je gaat een gezellige avond samen beleven van de Italiaanse sferen.

Adresgegevens: Dommelstraat 16, 5611 CK Eindhoven

Kies hieronder uit een van de restaurants en maak je reservering!