Je hebt in Brabant de mogelijkheid om een van de stadsstranden te bezoeken, lijkt je dat wat? Een goed moment om dan eens te kijken waar je dan zoal terecht kunt. In ieder geval is het wel fijn als het dan lekker weer is, dan kun je heerlijk van de zon en het strandgevoel genieten. Daarom hebben we een paar leuke opties voor je op een rijtje gezet en dan kun je kijken welke stadsstranden in Brabant jij wil bezoeken.

Strand365 in Veldhoven

Een dagje uit kan betekenen dat je misschien in Veldhoven bent of in de regio. Je zou dan Strand365 eens kunnen bezoeken. Het hele jaar door kun jij hier genieten van het stadsstrand en een lekker beachclub gevoel. Er is hier namelijk erg veel te doen, je kunt hier ook terecht voor bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes. Maar particuliere groepen kunnen hier ook terecht, ook voor kinderfeestje is dit een hele leuke uitkomst. Strand365 beschikt over een eigen strandbar en een groot strandterras. Je kunt er relaxen en dan genieten van een lekker glaasje drinken en wat lekkers. Je vindt het stadsstrand aan de Heerseweg 49, 5504 KP Veldhoven. Het is goed bereikbaar dus een leuke optie voor een leuk dagje uit in Brabant.

Onder de Leidingstraat in Eindhoven

Een ander stadsstrand wat je kunt bezoeken tijdens een dagje uit in Brabant is Onder de Leidingstraat in Eindhoven. Dit is gelegen in de wijk Strijp S. Er is ook een kleine supermarkt aanwezig met biologische en lokale voedingsmiddelen. In de zomer vind je hier een leuk stadsstrandje met stoelen en een buitenbar. Heerlijk genieten dus in de zomer van de buitenlucht! Je vindt het stadsstrand aan de Leidingstraat 45, 5617 AJ in Eindhoven. Het stadsstrand is goed bereikbaar dus ideaal voor een leuke zomerdag!

Stadsstrand Playa d Evoluon in Eindhoven

Kom ook genieten van een dagje uit in Eindhoven bij stadsstrand Playa d Evoluon. Lekkere muziek op de achtergrond en dan genieten van het mooie water achter het Evoluon. Het is een zandstrand met ongeveer 80 strandstoelen en leuke setjes waar je aangenaam kunt vertoeven. Binnen is er een restaurant dus je komt hier echt niets tekort! Je vindt het stadsstrand aan de Noord Brabantlaan 1a, 5562 LA in Eindhoven. Goed bereikbaar en ideaal om hier in de zomer aangenaam te vertoeven met vrienden of collega’s bijvoorbeeld.