Heerlijk een dagje uit in Brabant, dat mag wel eens gevierd worden bij attractiepark DippieDoe in Best. Alle kinderen willen hier graag naar toe en genieten van al dat moois. Het is namelijk geschikt voor kinderen tot 13 jaar en het is binnen en buiten. Dus of dat nou de hele dag de zon schijnt of het regent de hele dag of het wisselt elkaar af, geen zorgen want bij attractiepark DippieDoe heb je altijd een leuk dagje uit in Brabant met het hele gezin. De leukste, mooiste en meest spannende speelattracties vind je hier en kunnen volop gebruikt worden.

Wat is er te doen bij attractiepark DippieDoe?

Je kunt je beter afvragen wat is er niet mogelijk bij attractiepark DippieDoe. Het is namelijk echt de moeite waard om hier zelf een dagje uit in Brabant aan te spenderen. Ga eens met de kinderen naar Slinger Sloep, want daar voelen ze zich echt een piraat. Kinderen kunnen rondzwieren in de Draaikolk en ze voelen zich een snelheidsduivel in de Tyfoon. Binnen is er ook bij attractiepark DippieDoe zoveel te doen voor jong en oud, ze kunnen hier een vrije val ervaren in de Stormtoren of ze kunnen in de Tuimelaar rondjes draaien. In de Klauter Kajuit kunnen de kinderen heerlijk ravotten en dat is toch wel iets wat alle kinderen erg graag doen! Een hele dag vol speelplezier zullen de kinderen zeker te weten ervaren bij attractiepark DippieDoe.

Bereikbaarheid en veiligheid

Ouders hoeven zich bij attractiepark DippieDoe geen zorgen te maken, alles is er namelijk goed geregeld. Kinderen kunnen er veilig spelen, het is voor ouders erg overzichtelijk om de kinderen goed in de gaten te kunnen houden en het is uiteraard overal kindvriendelijk. De kinderen kunnen bij attractiepark DippieDoe in Best de hele dag door onbeperkt van alle attracties gebruik maken en dus volop genieten en de ouders uiteraard ook. Als je kinderen genieten, dan geniet jij toch ook? Als je met de auto naar attractiepark DippieDoe gaat dan kun je bij het park parkeren voor een paar euro. Met het openbaar vervoer moet je wel nog een eindje lopen voordat je bij het park bent (ongeveer een half uur).

Schoolreisje of kinderfeestje

Bij attractiepark DippieDoe worden ook veel feestjes gehouden. Heb jij wat te vieren? Een kinderfeestje is hier goed geregeld en schoolreisjes kunnen hier ook. De hele dag door zorgeloos genieten, de kinderen zullen zich prima vermaken want er is binnen en buiten meer dan genoeg te doen voor jong en oud.

Adresgegevens DippieDoe