Wat is er fijner dan na een dag winkelen of wandelen, genieten van lekker eten in een goed restaurant in Eindhoven centrum? En er zijn in de binnenstad ook nog eens genoeg plekken waar je dat kunt doen. Eigenlijk zijn het er te veel om uit te kiezen! Toch geven we je graag een aantal restaurants die je niet mag missen.

Mediterraanse gerechten van de grill

Bij restaurant Sopranos serveren ze de lekkerste stukken vlees of vis van de grill. Wat dacht je van een ossenhaas, rib-eye of zalmfilet? Of neem een lekkere Griekse mix grill, lamskoteletjes of een zeebaars filet. Ze hebben ook pasta’s op het menu en diverse vegetarische mogelijkheden. De menukaart is een echte mix van wereldse gerechten.

Sopranos is een informeel en gezellig restaurant, al kan het er soms wat donker aanvoelen. Het is echt een restaurant voor het hele gezin. Daarom hebben ze er zelfs groepsmenu’s voor een aantrekkelijke prijs. Ook op deze menu’s staan de lekkerste gerechten.

Bij restaurant Sopranos wacht je zeker een vriendelijke ontvangst, in een fijne sfeer en met leuke bediening. Je hoeft alleen maar naar het Stationsplein 9.

Genieten van de Franse keuken

Liever naar een Frans restaurant in Eindhoven centrum? Dan is Bistro Le Goût een uitstekende keuze. Denk alleen niet dat je dure oesters of foie gras gereserveerd krijgt. Deze bistro houdt het op eenvoudige klassieke gerechten zonder poespas. Geen haute cuisine, wél lekker Frans eten. Bij Bistro Le Goût geniet je van lekker eten zoals geurige stoofpotjes, smaakvolle entrecote, gestoofde eendenbout en natuurlijk coq au vin. Of vraag naar de dagschotel. Je kunt je diner afsluiten met een toetje (zoals tarte tatin) of een koffie.

Bistro Le Goût is geopend van woensdag tot en met zondag en is gevestigd aan de Dommelstraat 32 in Eindhoven.

Eten bij een gezellige gastrobar

Bij gastrobar Luzt combineren ze maar al te graag liefde, passie, gastvrijheid en gemoedelijkheid met een vleugje luxe. Dit is genieten in stijl, zoals ze het zelf omschrijven. Met veel liefde maken ze luxe en verfijning toegankelijk voor iedereen.

Bij Luzt kun je ongedwongen culinair eten en drinken. Dat maakt het tot een uniek restaurant in Eindhoven centrum, eentje waar je vast graag nog eens terugkomt. Op de menukaart staan bekende gerechten, zoals steak, roodbaars en Zeeuwse mosselen. Probeer vooral ook iets uit wat je niet kent, zoals polenta of brisket. Luzt heeft er ook wat lekkers te drinken bij, zoals een speciaalbier of cocktail. Je benen geef je na een drukke dag eenvoudig rust op een van de velvet banken in Luzt. En je gaat met een goed gevulde maag naar huis. Je hoeft je daarvoor alleen nog even naar de Markt 19 te begeven.

Fijne avond!

Natuurlijk heeft Eindhoven ook bekende ketens in het centrum zitten, zoals Happy Italy, La Cubanita en Taco Bell. Ook zijn er verschillende andere restaurants en bistro’s waar je lekker kunt eten. Probeer bijvoorbeeld restaurant Zoet & Zout, Giornale of The Fat Angel, om maar wat restaurants in Eindhoven te noemen. Smakelijk!