Heerlijk genieten van een dagje uit in Brabant, als je dat eenmaal hebt ervaren dan wil je dat vaker! Je zou eens kunnen kijken naar de kookworkshops in Eindhoven. Je gaat hier erg veel leren, plezier hebben en genieten. Met wie zou jij van de kookworkshops in Eindhoven gebruik willen maken? Een leuk dagje weg met vrienden, collega’s of met de hele familie? Het is allemaal mogelijk, als je je wensen maar doorgeeft dan kan het geheel naar wens worden aangepast. Bekijk daarom op je gemak welke kookworkshops in Eindhoven wij je aanbevelen en dan kun je een keuze maken wat er bij jou past.

Outdoor Cooking bij de Heische Hoeve

Een leuke mogelijkheid waar je gebruik van kunt maken is de outdoor cooking bij de Heische Hoeve. Je gaat hier echt genieten van de kookworkshops, want dit is een heel bijzondere manier van begin tot eind. Je gaat samen met een groep koken en dan onder begeleiding van een professionele chef. Maar daarbij ga jij gebruik maken van producten uit de Brabantse Maashorst en die ga jij deels zelf halen. Hoe? Daarvoor ga je met de 4×4 jeeps en de retroscooter samen op pad naar de boeren en dan ga je je ingrediënten bij elkaar verzamelen. Vervolgens ga je alles klaarmaken en hoe ga je dat doen vraag je je af? Je gaat heerlijk koken op de grill, in de houtoven en koken op houtvuur. Het is een keer wat anders maar een heel mooie ervaring.

Kookfabriek Eindhoven

Als je van de kookworkshops in Eindhoven gebruik wil maken dan is de Kookfabriek in Eindhoven een goede optie. Je vindt in de kookstudio acht kookeilanden die van alle gemakken zijn voorzien. Er worden hier regelmatig culinaire workshops gehouden voor grote groepen en je kunt er alleen heen, maar ook met hele grote groepen tot wel 80 personen. Leuk voor het gezin, de vriendengroep, met collega’s of je hele familie, alles kan bij de Kookfabriek in Eindhoven. Je vindt de Kookfabriek aan het Ketelhuisplein 10, 5617 AE in Eindhoven.

Kookstudio Claire Culinair

Nog een aanrader is kookstudio Claire Culinair. Je gaat hier heerlijk samen koken, maakt een heerlijk menu en geniet van de sfeer. Een ideaal dagje uit in Brabant met je team, je vriendengroep, je gezin of familie. Je kunt hier een lunch of dinerworkshop volgen, geheel naar wens. Je vindt de kookstudio aan de Treurenburgstraat 27 in Eindhoven.