Eindhoven, een stad met voor ieder wel wat wils. Hier kun je gerust je een heel weekend vermaken. Ga shoppen in de talloze winkeltjes of lekker uit eten in een van de goede restaurants. Maar voor wie dit allemaal wat te braaf is, breng dan eens een bezoek aan een escaperoom. Eindhoven heeft er meerdere, dus keuze genoeg. Escapesrooms zijn sinds 2013 in heel Nederland te vinden en in bijna elke grote stad zit er wel in. Welke je in Eindhoven echt moet bezoeken gaan we je nu vertellen.

Escaperoom 040

De eerste tip die we geven is de Escaperoom 40 in Eindhoven. Op de hoek van de Mathildalaan vind je dit centrums met maar liefst 5 kamers. Een voor een met hun eigen verhaal en even spannend. Het centrum bevindt zich in het oude Light Applance Centre van Philips. Dit geeft het hele avontuur nog een extra dimensie. De kamers zijn zowel geschikt voor beginners als ervaren escape room spelers. Je kunt bijvoorbeeld kiezen Moriarty’s secret study. Een studeerkamer die in het begin nog geheimen verbergt. Weet jij, samen met je familie, vrienden of collega’s, deze geheimen te ontrafelen voordat de tijd om is?

Escapeloods Eindhoven

Een andere, hele mooie, locatie om te bezoeken is de Escapeloods Eindhoven. Dit avontuur speelt zich niet af in het verleden, maar in de toekomst. We leven in het jaar 2102. Een jaar waarin alles automatisch gaat, mensen ouder dan 150 jaar worden en waarbij al het openbaar vervoer op tijd komt. Gebruik je fantasie en werk samen om alle raadsels en puzzels in deze escaperoom op te lossen voor de klok 0:00 aan geeft. Breng een bezoekje aan de Escapeloods Eindhoven op de Anton Coolenlaan in Eindhoven en beleef samen met je collega’s of vrienden een spannend avondje uit met een verrassend eindresultaat.

  1. I well-grounded so much from this You legitimate things so well

Laat een Reactie achter