Hou je van cabaret? En kan je niet genoeg krijgen van stand-upcomedy? Eindhoven heeft op meerdere plekken een gevarieerd aanbod waarbij je lachspieren gegarandeerd op de proef gesteld worden.

Het Ketelhuis op Strijp-S is een van de uniekste locaties in Nederland waar je comedy kunt zien. Het is de vaste plek van Boiler Room Comedy. Boiler Room Comedy weet iedere editie weer een blik comedians open te trekken waar je u tegen zegt. Het is ook mogelijk om met een groep te komen en dan meteen een hapje te blijven eten.

Parktheater Eindhoven

Ook het Parktheater in Eindhoven heeft regelmatig comedy of cabaret op het programma staan. Zo kwam de Comedytrain On Tour al een keer voorbij. Of ze krijgen Vlaamse comedians over de vloer. Een echte vaste Comedy Night hebben ze dan weer niet. Kijk af en toe op de website om op de hoogte te blijven van hun programma.

Pand P

Pand P staat ook bekend om zijn Comedy Nights. Een aanvullend comedy programma met de beste en grootste comedytalenten van Nederland en België. De avond wordt zoals altijd afgesloten met een professionele cabaretier.

Courthouse Comedy Club

Courthouse Comedy Club is de eerste comedy club in Eindhoven waar een stand-up comedy overgaat in steengoede live-optredens en afsluit met coole dj’s! Harry Glotzbach is de vaste MC van Courthouse Comedy Club. Hij sluit steevast de avond af. Habib is een van die Eindhovense dj’s aan wie je een dansavond wel kan toevertrouwen. Courthouse Comedy Club vindt maandelijks plaats in het Tuchthuis in Eindhoven op Stratumseind.

Laat een Reactie achter