Wie tapas wil eten in Eindhoven, kan op verschillende plekken terecht in de stad. Eindhoven heeft namelijk een breed aanbod van gezellige restaurants met gerechten om samen van te smullen.

Hier moet je zijn voor tapas in Eindhoven!

Waan je in Spanje met de volgende drie tapas restaurants in Eindhoven, waar lekker eten op de eerste plaats staat.

Laat Spaanse koks voor je koken

Señora Rosa is een Spaans restaurant in hartje Eindhoven. Zij doen er alles aan om je een echte Spaanse avond te bezorgen. De koks van Señora Rosa komen namelijk uit Madrid, Baskenland en Valencia. Samen serveren zij een unieke mix van heerlijke tapas en andere gerechten. Met moderne gerechten en traditionele smaken is Señora Rosa een aanrader voor wie de Spaanse smaken én sfeer wil proeven.

De porties tapas kun je los bestellen of laat je verrassen met een 2- of 3-gangen verrassingsmenu. Soms mag je even wachten op je eten omdat de koks hun tijd nemen voor de bereiding ervan, maar dat proef je. Voor de zoetekauw heeft het restaurant nog een pallet van handgemaakte chocolade bonbons. Natuurlijk is er ook Spaanse wijn om van te genieten.

Zoals Señora Rosa zelf zegt: Buen provecho! Y hasta pronto! (Eet smakelijk! Zie je snel!) Voor dit tapas restaurant moet je naar de Edenstraat 13 in Eindhoven.

Spaans vakantiegevoel met lekker eten

QuePasa is een traditioneel Spaans tapas restaurant in het centrum. Dit restaurant brengt je maar al te graag terug naar dat fijne terras in Barcelona of een zwoele avond aan de Spaanse costa. Op een beetje vakantiegevoel mag je bij QuePasa in Eindhoven dus wel rekenen, niet in de laatste plaats omdat je er geniet van heerlijke sangria of een Estella biertje.

De tapas zijn ook bij dit Spaanse restaurant van uitstekende kwaliteit. Met een breed aanbod van gerechten valt er genoeg te kiezen, zoals calamares, ossenhaas in portsaus en biefstuk. Je geniet van de lekkerste smaken en echte Spaanse sferen.

Voor QuePasa ga je naar Dommelstraat 19 in het centrum van Eindhoven.

Gerechten uit Andalusië

Restaurant El Patio Andaluz mixt het vurige Spaans temperament met warme Spaanse huiselijkheid. Op de menukaart staat een breed assortiment van authentieke en nieuwe Spaanse gerechten en tapas. De paella ontbreekt niet, net als zarzuele, gamba’s al ajillo, pinchos en calamares. El Patio Andaluz staat bekend om het lekkere eten, de vriendelijke bediening en advies over welke tapas het lekkerste voor jou zijn. Je kunt de menukaart volgen of een keuze van verschillende tapas voor je te laten maken. Ideaal als je zin hebt om je te laten verrassen met de lekkerste Spaanse gerechten.

El Patio Andaluz vind je niet in het centrum, maar aan de noordkant van het station van Eindhoven, aan de Kloosterdreef 49.

Geniet van tapas in Eindhoven!

Naast deze namen zijn er natuurlijk nog veel meer tapas restaurants in Eindhoven te vinden. Zoals de bekende keten La Cubanita, de La Gitana Gastro tapasbar, restaurant Sopranos en restaurant Vino Y. Tapas net buiten het centrum. Eet smakelijk!

Stap eens binnen bij een van de heerlijke Spaanse horeca hieronder