De programmering van Chassé Theater seizoen 2019 2020 is bekend en nu te zien op chasse.nl. Het seizoenboek en de handzame kalender zijn verkrijgbaar in het theater.

In alle genres zijn er weer volop grote namen te ontdekken, zoals , Najib Amhali, Brigitte Kaandorp, Rundfunk, Het Nationale Theater, Bløf, Rowwen Hèze, De Vreemde Kostgangers, Herman van Veen, Lenette van Dongen, Het Zuidelijk Toneel, Nick & Simon, Tjitske Reidinga en Mark Rietman, Toneelgroep Maastricht, Vrijdag & Sandifort, Jeroen van Koningsbrugge, Nederlandse Reisopera, Opera Zuid, LeineRoebana, Krisztina de Châtel, Toneelgroep Oostpool, Gerard Cox, Internationaal Theater Amsterdam, Scapino Ballet Rotterdam, Nederlands Dans Theater 2, Danny Vera, philharmonie zuidnederland en Ilse DeLange.

Jonge talenten

Ook zijn er veel jonge talenten te ontdekken: onder andere Eva Line de Boer, Suzan & Freek, Rikkert van Huisstede, Dario Tortorelli, Shailesh Bahoran, Panama Pictures, Lavalu, Jeangu Macrooy, Daniëlle Schel, Johnny de Mol (voor het eerst in het theater met een eigen personalityshow), Lonneke Dort, Nienke Plas, Fuad Hassen en Martijn Kardol.

Musicals waaronder Annie en Cirque Eloize

Ook presenteert het Chassé Theater weer grote musicalproducties, waaronder Annie de musical, die op 1 december haar landelijke première beleeft in Breda en het befaamde Cirque Eloize uit Canada, dat exclusief voor Nederland met zijn familievoorstelling naar Breda komt met Kerstmis. Daarnaast is de grootschalige musical Hello, Dolly! te zien, met in de hoofdrollen Simone Kleinsma en Paul de Leeuw en brengt Het Nationale Theater de voorstelling Amadeus over het leven van de grote componist, met onder andere een lokaal koor. Verder zijn de musicals ’t Schaep met de 5 pooten, De Alex Klaasen revue (Showponies 2), Kinky Boots, Company, Goodbye Norma Jeane, Brugklas de musical en de Eftelingmusical Sprookjesboom te zien.

Reprises van o.a. Ali B en Patrick Laureij

Niet vaak programmeert Chassé Theater reprises, maar dit seizoen keren er een aantal voorstellingen terug. Deze zijn dusdanig goed ontvangen, dat het publiek dit jaar een tweede kans krijgt om ze te zien: Pieter Derks, Alex Ploeg, Patrick Laureij, Daniël Arends, Bert Visscher, Henry van Loon, Tineke Schouten en Ali B.

Internationale Selectie

Er is wederom een Internationale Selectie van bijzondere voorstellingen uit het buitenland die in Breda te zien gaan zijn. Zo beleeft de Franse voorstelling Saison Sèche haar Nederlandse première in het Chassé Theater, is de Braziliaanse urban-dansvoorstelling Inoah te zien en komt de gevierde Franse choreografe Anne Nguyen naar Breda met haar voorstelling Kata.

Verkoop

De verkoop is maandag 13 mei om 12.00 uur gestart. Reserveren kan via chasse.nl of via een bestelformulier.

Laat een Reactie achter