Ben je in Den Bosch op zoek naar leuke kookworkshops? Een goed moment om dan snel verder te kijken want we hebben leuke tips voor je. Er zijn genoeg leuke kookworkshops in Den Bosch te vinden waar je van gaat genieten! Of dat je nou met familie een dagje uit in Brabant leuk wil afsluiten, of je zoekt een uitje met je vriendengroep of met je collega’s, de kookworkshops zijn uitermate geschikt voor iedereen.

Heische Hoeve Outdoor Cooking

Bij de Heische Hoeve kun jij op een hele leuke manier kennismaken met de kookworkshops. Je gaat namelijk gebruik maken van outdoor cooking en dat is een nieuwe trend op dit gebied. Samen met een groep ga jij een heerlijke maaltijd bereiden, dit wordt gedaan onder begeleiding van een professionele chef. Maar je gaat zelf een deel van je ingrediënten verzamelen en dat zijn de streekproducten uit de Brabantse Maashorst. Je gaat op de 4×4 jeeps en de retroscooters met je team op pad en dan naar de boeren om zo je ingrediënten binnen te halen. Vervolgens ga je alles heerlijk buiten klaarmaken, hoe? Daarvoor heb jij een grill, ga je koken op houtvuur en in de houtoven. Het zal anders maken, het is anders om klaar te maken maar wel echt de moeite waard en voor vele groepen geschikt, met de familie, met vrienden of als personeelsuitje. Samen wat anders doen en leren van en met elkaar!

Kookers kookworkshop in Den Bosch

Heb je al eens gehoord van de Kookers kookworkshop in Den Bosch? Heerlijk om met zijn allen wat leuks te doen, zo kun je samen met vrienden, familie of met collega’s een heerlijke maaltijden bereiden. Vanaf minimaal 10 personen kun jij hier een workshop boeken en dan samen kijken wat het jullie brengt. Wat gaat het worden? Je kunt namelijk zelf doorgeven wat je wil maken, samen bepalen we de ingrediënten en de maaltijden en gaan we aan de slag!

Kookstudio Ikook

Een lekker dagje uit in Brabant en dan een kookworkshop volgen bij Kookstudio Ikook, dat is een goede keuze. Het is geschikt voor beginners en ervaren kokers en zowel particulieren als bedrijven kunnen hier een workshop volgen. Je kunt zelf aangeven wat de wensen zijn en dan wordt aan de hand daarvan samen met jullie een heerlijke maaltijd bereid. Een leuk dagje uit plannen dus, samen wat klaarmaken, van en met elkaar leren en dan samen opeten. Een betere afsluiten is er niet!