Misschien ben je wel een paar dagen in Den Bosch voor zaken of zomaar met je gezin of partner. Wat de reden ook is, er is altijd genoeg te beleven in deze regio. Een bezoekje aan een Grieks restaurant in Den Bosch is de moeite ook meer dan waard! Het is altijd aan te raden om vooraf na te gaan waar je een hapje wil eten, zeker in de weekenden en vakantieperioden. Het kan dan net wat drukker zijn dan anders en snel vol zijn. Reserveren is daarom wel aan te raden zodat jij er zeker van bent dat je lekker kunt genieten in een Grieks restaurant in Den Bosch.

Greek to Go

Als je graag een hapje Grieks wil eten dan is dat bij Greek to Go heel goed mogelijk in Den Bosch. Je hebt er erg veel variatie, ook vegetarische gerechten en traditionele gerechten. Speciale vis- en kindergerechten zijn er ook. Iedere week van woensdag tot en met zondag kan er besteld worden, het kan thuis worden bezorgd en ook afhalen is mogelijk. Maandag en dinsdag is Greek to Go gesloten.

Adresgegevens: Boschdijkstraat 94, 5211VD Den Bosch

Rhodos

Bij Grieks restaurant Rhodos in Den Bosch zijn er veel mogelijkheden als het over lekker eten gaat! Om het je nog makkelijker te maken kunnen Griekse maaltijden ook af worden gehaald en thuis worden bezorgd. Ook zijn er binnen het juiste seizoen heerlijke BBQ pakketten te koop. Dimitris Braziotis en Giorgos Delidimos heten je van harte welkom in hun restaurant. Al 37 jaar bevindt het restaurant zich onder de Sint Janskathedraal. Alles is Grieks, want de eigenaar heeft vanuit Griekenland schilderijen en meubels over laten komen. Het is een erg sfeervol restaurant, een goede keuken en een goede locatie. Maandag tot en met woensdag is het restaurant geopend vanaf half vier en donderdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur, dan is het ook mogelijk om er de lunch te nuttigen of te bestellen.

Adresgegevens: Kerkstraat 87, 5211 KE Den Bosch

Acropolis Den Bosch

Een dagje naar Den Bosch en dan heerlijk in Griekse stijl afsluiten? Dat is heel goed mogelijk bij het Griekse restaurant Acropolis. Je vindt hier echt heerlijke Griekse gerechten, een echte Griekse sfeer en je komt er niets tekort. Wat dacht je van Pita Gyros, met Gyros, tzatziki, tomaat, friet en uien? Of een Kreta schotel met diverse soorten? Je kunt er koude en warme voorgerechten bestellen, salades, pitabroodjes, vleesgerechten van de grill en nog zoveel meer. De enige manier om er achter te komen wat voor lekkere maaltijden zij je aanbieden, is door er te reserveren en dan kun jij zelf ervaren hoe smaakvol het is!

Adresgegevens: Boschdijkstraat 94, 5211VD Den Bosch

Maak hieronder je keuze uit de horeca in ‘s-Hertogenbosch