Een van de grote steden in Noord Brabant is natuurlijk Den Bosch. Beroemd om zijn gezellige centrum om te winkelen of een hapje te eten. Voor wie echter op zoek is naar een ander gezellig uitje kan zich ook wenden tot een van de vele escaperooms die de stad rijk is. Wij laten er een paar aan je zien.

Escape Den Bosch

Wanneer we het over escaperooms in Den Bosch hebben kunnen we natuurlijk Escape Den Bosch niet overslaan. Dit centrum bevindt zich op de Zuid Willemsvaart en heeft meerdere kamers tot zijn beschikking. De Jeroen Bosch kamer, de Martelkamer en de Casinokamer. Bij alle kamers is het de bedoeling om binnen de gestelde tijd een weg naar buiten te vinden, maar dit kan alleen als jullie als team de raadsels goed weten op te lossen. Werk dus samen, wees creatief en vooral toon je lef. Alleen dan kun je de weg naar buiten op tijd vinden.

Breakout Room Den Bosch

De naam zegt het al, doe je uiterste best om naar buiten te komen voor het te laat is. Dat is de Breakout Room in Den Bosch. Op de Jagersheuvelstraat in Den Bosch gebeurt het allemaal. De escaperoom locatie kent 3 verschillende kamers, ieder met hun eigen verhaal en eigen avontuur. Neem bijvoorbeeld escaperoom Seven Sins. Waar een moordenaar los rond loopt en moorden pleegt uit naam van de 7 zonden. Aan jullie, als team, de taak om de moordenaar te stoppen voor het te laat is. Maar pas op het gevaar komt regelmatig uit onverwachte hoek. Of maak de keuze voor de escaperoom Bloody Dentist. Een tandarts uit de jaren 30 met een bloederige handelswijze. Kunnen jullie samen de raadsels op tijd op lossen en zo uit de handen van deze meedogenloze tandarts blijven?

Laat een Reactie achter