Hou je van cabaret? En kan je niet genoeg krijgen van stand-upcomedy? Den Bosch heeft eigenlijk maar een plek waar je lachspieren gegarandeerd op de proef gesteld worden. Dat is P79. Daarnaast vind je bij de Verkadefabriek een gevarieerd aanbod aan cabaretvoorstellingen. Ook leuk, maar anders.

P79 doet niet aan dinsdagdips. In samenwerking met het impresariaat Willem organiseert deze uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder elke dinsdagavond een Comedy Night met verschillende stand-up comedians die choqueren, spiegelen en je laten lachen.

Verkadefabriek

In het verleden organiseerde de Verkadefabriek elke maand een Club Comedy met de Comedy Train/On Tour. De laatste was vorig seizoen. Of dit evenement nog terugkomt, is niet helemaal duidelijk. Wel kun je bij de Verkadefabriek terecht voor cabaretvoorstellingen van onder andere Javier Guzman, Dolf Jansen, Martijn Koning en Nabil, om maar een paar namen te noemen. Wil je weten of er het komende seizoen weer Comedy Nights op het programma staan, hou dan zeker de website in de gaten.

Laat een Reactie achter