Wil je lekker uit eten in Den Bosch? Eigenlijk hoef je alleen maar naar de binnenstad te lopen om de beste restaurants tegen te komen. Ook voor wie zin heeft in een avond uit in een Italiaans restaurant in Den Bosch. Hieronder hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Italiaans eten volgens traditie

Bij Ristorante Onesto proef je de echte Italiaanse keuken. Zij omschrijven dat als de combinatie van puurheid, eenvoud en eerlijkheid. De koks van dit uitstekende Italiaanse restaurant gebruiken alleen maar versie ingrediënten die ze zorgvuldig uitgekozen hebben.

Je krijgt in Ristorante Onesto zeker de lekkerste Italiaanse gerechten voorgeschoteld. Niet alleen antipasta en pasta, maar ook allerlei vlees- en visgerechten. Als toetje staat er onder andere tiramisu en cheesecake op het programma, zoals het hoort. De open keuken binnen zorgt voor een aangename informele sfeer.

Voor Ristorante Onesto laat je het plein in de binnenstad voor wat het is, en wandel je naar de Korte Putstraat 7A, onder de rook van de Sint Jan in 's-Hertogenbosch. Ze zijn gesloten op maandag.

Informeel genieten met de familie

Ook bij Padrino’s is het lekker eten en uitgebreid tafelen. Dit Italiaanse restaurant serveert echte smaakvolle Italiaanse gerechten en houdt daarmee de familietraditie in ere. Op het menu staan pure en eerlijke gerechten. Er is keuze genoeg uit pizza, pasta, vlees of vis, maar ook een divers assortiment vegetarische gerechten. En natuurlijk de lekkerste Italiaanse toetjes!

Houd je juist van een verrassing? Laat dan de chef een driegangenmenu voor je samenstellen. Je mag je voorkeur aangeven voor vlees of vis (of een combinatie van deze twee) of vegetarisch. Echt genieten doe je samen, vinden ze hier. Daarom is er ook aan de kinderen gedacht, met een kinderpizza en halve porties van gerechten.

Het restaurant zelf is knus en gezellig aangekleed om een fijne plek te zijn voor het hele gezin. Je kunt hier natafelen tot je niet meer weet hoe laat het is. Padrino’s vind je aan de Kerkstraat 38A, tegenover de Korte Putstraat.

La dolce vita in Den Bosch

In Italiaans restaurant Gusto serveren ze niet alleen een diner, maar ook de lekkerste Italiaanse lunch. Ideaal voor als je toch een dagje aan het winkelen bent in Den Bosch. Zelf noemt Gusto een bezoek aan hun restaurant pure verwennerij. Op de kaart staat antipasta om samen te delen, salades met brood en huisgemaakte pestoboter, pastagerechten en overheerlijke desserts (inclusief tiramisu). Italiaans restaurant Gusto vind je midden in de binnenstad van Den Bosch, aan de Kolperstraat 8.

Italiaanse ketens in Den Bosch

Geen zin in een super chic diner? De bekende internationale Italiaanse restaurants Happy Italy en Bella Italia vind je ook in Den Bosch. Deze restaurants hebben een uitgebreide menukaart voor een lage prijs. Ga naar de Bordeslaan voor Happy Italy of de Boschdijkstraat voor Bella Italia (maandag gesloten).

Buon Appetito!

Heb je al honger gekregen? Eet smakelijk in het Italiaans restaurant in Den Bosch van jouw keuze. Er is volop keuze als je door de binnenstad loopt. In de Korte Putstraat vind je overigens meer cafés en restaurants, dus dit is altijd een goede start van je avond uit!