Wolfslaar Akoestisch sluit de winter in stijl af met een optreden van singer-songwriter Marianna Geraci. Onder de naam Poetry Girl brengt ze haar eigenzinnige, gevoelvolle muziek uit.

De muziek van Poetry Girl krabt aan je ziel; licht een sluiter op naar een andere wereld; dromerig surreëel en melancholisch, met een rauw en schurend randje. Het werk van Marianna Geraci houdt het midden tussen poëtische, muzikale schetsen, singer songwriterwerk en experimentele muziek.

Samenwerking met andere muzikanten

Voor live optredens werkt Marianna samen met andere muzikanten, waaronder celliste Hella Magyar, die ook op het optreden van Wolfslaar Akoestisch zal spelen met Poetry Girl. Hella Magyar is een celliste van Hongaarse afkomst. In 2006 studeerde zij af als uitvoerend musicus en docent cello aan de universiteit van Miskolc, Hongarije.

Wanneer?

Zondag 24 maart Bij Huize Corné, Valkenstraat 8A in Breda. Je bent welkom vanaf 16.00u. Poetry Girl speelt vanaf 16.30u Om iedereen de gelegenheid te geven om te kunnen komen, vraagt de organisatie een vrijwillige bijdrage.

Wolfslaar Akoestisch

Deze winter zijn er opnieuw mooie fantastische (semi) akoestische muziekevenementen in Breda te beleven. De (semi) akoestische sessies zijn op enkele zondagen in de maanden januari, februari en maart en vinden plaats in de huiskamer van Corné. Hier is het goed toeven: te midden van muziek liefhebbers zittend in je stoeltje en nippend aan je speciaal biertje, genieten van de geweldige muziek.

De organisatoren doen het niet voor het geld, maar uit enthousiasme en liefde voor creativiteit en delen dit graag met de medemens. Via collecte en drankverkoop worden de onkosten gefinancierd.

Zie facebook en/of de site www.wolfslaarakoestisch.nl voor meer informatie.

Laat een Reactie achter