Ton Pinxten, voormalig exploitant van Landhuis Wolfslaar en Wolfslaar Restaurant, heeft per 1 april 2019 beide exploitaties overgedragen aan Danny Kovacevic, eigenaar van Michelin-ster restaurant Monarh in Tilburg.

Ton Pinxten vertrekt na 19 jaar Landgoed Wolfslaar te hebben geëxploiteerd. Vanaf 2005 is Restaurant Wolfslaar in het bezit van een Michelin-ster. Afgelopen oktober eindigde het restaurant op de 75e plek in de Lekker Top-500. Het restaurant is gevestigd in het voormalige koetshuis op Landgoed Wolfslaar. In het landhuis worden zakelijke en particuliere evenementen verzorgd. Monarh staat sinds vorig jaar in diezelfde Top-500.

Kovacevic verstevigt positie in horecabranche

De overname van beide exploitaties past in de groeistrategie van Danny Kovacevic. Met deze overname bouwt hij zijn positie binnen de horecabranche verder uit. Zowel het type bedrijf, de passie, kwaliteit en de vakkennis van de medewerkers van Landgoed Wolfslaar en restaurant Monarh sluiten goed bij elkaar aan. Danny ziet vooral veel voordelen in de synergie tussen Wolfslaar, Monarh en de toekomstige horeca ondernemingen.

Vol vertrouwen

Danny stapt met veel vertrouwen in zijn nieuwe onderneming. Het bestaande concept, de identiteit en het medewerkersbestand van Landgoed Wolfslaar blijven behouden. De plannen voor Landgoed Wolfslaar zijn om de constante kwaliteit te waarborgen en een groeiende lijn hierin te creëren.

Met elkaar keihard er tegenaan en groeien, uiteraard allemaal ten gunste van onze gasten.

Danny Kovacevic- eigenaar Landhuis & Restaurant Wolfslaar

Team Wolfslaar kijkt uit naar deze nieuwe samenwerking!

Laat een Reactie achter