Levensgenieters gaan zondag 31 maart naar Breda Centraal Station. Van 11.00 tot 17.00 uur vindt de eerste editie van Spullen & Smullen plaats. Van dit jaar welteverstaan. Deze lifestyle markt is namelijk al vier jaar een begrip in Breda en omstreken. In 2019 staan er zes nieuwe edities in de agenda.

Op 31 maart vier je het voorjaar samen met creatieve marktkoopmannen en -vrouwen. Ook de in het station gevestigde winkeliers vieren mee. Spullen & Smullen biedt eerlijke en heerlijke verleidingen. Alle producten zijn zelf gemaakt of worden met veel persoonlijke aandacht gepresenteerd. Het aanbod is creatief en divers. Denk aan sieraden, kleding, modeaccessoires, betaalbare kunst, design en fijne hebbedingetjes.

Foodtrucks op Spullen & Smullen

Er zijn natuurlijk ook foodtruckers aanwezig tijdens Spullen & Smullen, waar de inwendige mens op haar wenken wordt bediend. De deuren van de stationsrestaurateurs staan eveneens wagenwijd open.

Muziek op Spullen & Smullen

Op het programma staan de band The Famous Belcrum Recordings (vanaf 15.30 uur) en deejay Anita Gagesteijn, soulsister van De Muziekkliniek (vanaf 14.00 uur). Beide acts waren al te horen tijdens de leukste lifestyle markt van West-Brabant. Op de Talent Stage zijn van 12.00 tot 14.00 uur de talenten van gitaarschool Wijnand Brant te horen. Daarnaast zal er Levend Theater te bewonderen zijn. Van 13.30 tot 16.30 is hun voorstelling ‘In Bloei’ te bewonderen.

Laat een Reactie achter