Als je de stad Breda een bezoekje gaat brengen, dan is het goed om eens na te gaan wat je er zoal kunt doen. Overdag is er veel te beleven; wandelen en winkelen wordt er veel gedaan. Maar in de avonduren is uit eten gaan natuurlijk een goede keuze. Er zijn altijd leuke restaurants in het gezellige Breda centrum te vinden.

Misschien heb je wat te vieren, dan raden we je aan om op tijd te reserveren en zeker als het gaat om het weekend, een vakantieperiode of een avondje uit met een groter gezelschap. Breda staat bekend om de Brabantse gezellig en er zijn restaurants genoeg die jouw avond compleet maken.

Charelli

Een leuk restaurant in het centrum van Breda, waar je kunt genieten van een heerlijke lunch en van een diner. Iedereen is hier meer dan welkom, honden zijn hier ook toegestaan en er is vanzelfsprekend gratis Wi-Fi voor de gasten. Ook is het rolstoeltoegankelijk! Het bevindt zich in een mooi authentiek pand en heeft een warme inrichting. Een leuk avondje uit, met heerlijk eten! Er worden je diverse internationale keukens aangeboden, dus dat wordt nog eens kiezen wat jij die dag gaat eten als je hier komt smullen! Op tijd reserveren is aan te raden in de weekenden en in de vakanties, maar ook als je met grotere gezelschappen uit eten wil bij Charelli in Breda.

Adresgegevens: Van Coothplein 35, 4811 NC Breda

Nouveau van Ham

Voor een lunch, een borrel, een diner en een hotelovernachting ben je bij Nouveau van Ham aan het juiste adres. Kwaliteit en gastvrijheid staan hier voorop. Op 12 juni 2013 is het allemaal opnieuw begonnen aan het van Coothplein in Breda. Een mooi groot terras, een mooi uitzicht op een gezellige winkelstraat en de kerktoren van Breda. Nouveau van Ham staat bekend door de acht speciale bieren van de tap PALM, maar ook vanwege de huisgemaakte en verse producten, de Bossche bollen van Jan de Groot uit Den Bosch en de Segafredo koffie (beste van Italië). Ook als je wat te vieren hebt kun jij hier terecht! Het is dan wel aan te raden om op tijd te reserveren en alles te bespreken, zodat jij er zeker van bent dat alles door kan gaan!

Adresgegevens: Van Coothplein 23 4811NC Breda

Tapasbar Centwich

Misschien ben je wel echt op zoek naar de sfeer van Granada, van Zuid-Spanje, als je dat wil proeven en beleven, dan is de tapasbar Centwich hetgeen wat je zoekt! Heerlijk een hapje eten in het centrum van Breda waar je niets tekort komt! Jong en oud kunnen hier smullen van de heerlijke hapjes en de sfeer is altijd goed! Afhalen is uiteraard ook mogelijk bij de tapasbar.

Adresgegevens: Akkerstraat 14, 4811JL Breda