Na een lange zoektocht naar de perfecte locatie verhuist Restaurant Chocolat naar Breda Botanique. Afgelopen maandagavond zijn de contracten getekend en zal ondernemer en chefkok Dorus Clement zich met volle overgave storten op de nieuwe locatie in de voormalige Chassé kazerne. Het belooft een bruisende, culinaire plek te worden.
Het welbekende restaurant uit Breda is al sinds 2003 gevestigd aan de Torenstraat, in hartje centrum van Breda. Geliefd voor lunch en diner, binnen of buiten op het terras in ‘t Sas.
Er is lang gezocht naar eenzelfde soort plek met binnen- én buiten mogelijkheden, de ondernemer kijkt uit naar de ontwikkeling van de nieuwe locatie bij Breda Botanique.
Er gaat eerst stevig verbouwd worden, daarna zal de nieuwe locatie begin volgend jaar opengaan.
“Eindelijk hebben we de ideale plek gevonden om ons droomconcept helemaal naar onze wens uit te rollen. Breda Botanique is een prachtige locatie in de voormalige Chassé kazerne met voldoende parkeergelegenheid, pal naast hotel Botanique en op slechts 2 minuten lopen van het Van Coothplein, kortom voor ons de perfecte plek! We hebben grote plannen. We kijken er enorm naar uit.”, aldus Dorus Clement, eigenaar Restaurant Chocolat.