Op dinsdag 24 november 2020 organiseert de Pokeren.nl Poker Series de online voorronde van Breda. Het gaat om een landelijke recreatieve online toernooiserie waarbij niet om geld wordt gespeeld.

De afgelopen seizoenen (live) waren we onder andere al te gast in de voetbalstadions van NEC, RKC Waalwijk, Feyenoord, Willem II, FC Oss en FC Utrecht en in de van der Valk vestigingen van Sassenheim en Groningen Hoogkerk. De finale van het afgelopen seizoen werd in de grote zaal van het Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden gehouden. Vanwege de coronacrisis kunnen we onze livetoernooien geen doorgang meer geven dus zijn we online verder gegaan.

Aan onze online toernooien doen gemiddeld zo’n 210 spelers mee. Het gaat om een online pokeravond waarbij niet om geld wordt gespeeld. Het toernooi wordt gespeeld op onze eigen online cliënt, zal maximaal vier uurtjes duren, en richt zich op recreatieve spelers. Veel mensen spelen thuis met vrienden of familie en willen niet voor honderden euro’s in Holland Casino gaan pokeren. Precies voor deze groep is de Poker Series perfect.