Liefhebbers van de Oscars kunnen dit weekend terecht bij Kinepolis Breda, Oss en Den Bosch. Op zondagavond 24 februari zijn daar de belangrijkste Oscarfilms van dit jaar te zien. Tijdens de Oscar Night kunnen bioscoopgangers genieten van de grootste kanshebbers, een paar uur voordat de wereldberoemde beeldjes worden uitgereikt in Hollywood.

Liefst 11 films worden op één avond vertoond op het witte doek van Kinepolis. Alle films zijn genomineerd in de belangrijkste categorieën van de Academy Awards, zoals de Oscars officieel heten. Op de Oscar Night kunnen filmliefhebbers één of twee van hun favoriete films zien.

Rocksterren en superhelden
Geheel in stijl worden gasten verwelkomd ‘met een rode loper en een heerlijk glaasje prosecco’. In de zalen draaien onder onder meer de film Bohemian Rhapsody, over de Queen-rockster Freddie Mercury, en superheldenfilm Black Panther te zien.

Bezoekers kunnen ook kiezen voor A Star Is BornGreen BookViceBlacKkKlansmanThe FavouriteThe WifeAt Eternity’s GateCold War en Can You Ever Forgive Me?.

Kaarten zijn te reserveren via de website van Kinepolis. De films starten vanaf 18:30 tot 22:00 uur.

Laat een Reactie achter