De organisatie van Breda Barst heeft bekendgemaakt dat Goose (BE), Rondé, Indian Askin, TAPE TOY, The Pilgrims en Ten Times A Million op 14 en 15 september te zien zijn in het Valkenberg park. Daarmee is het programma van het hoofdpodium compleet. Eerder deze maand veroverden de talenten van Johnny Jester en Damé al een plekje op dit podium tijdens de Breda Barst Kick-Off.

Goose (BE) verlegt steeds de grenzen van hun eigen muziek en brengt met GOOSE NONSTOP een eerbetoon aan de rave cultuur. Met het nieuwe album toont Rondé aan dat ze in de volle bloei van hun carrière zijn. Ook Indian Askin overtuigt opnieuw met een nieuwe plaat. Het eerste album heeft ze direct een Edison opgeleverd, dus de verwachtingen waren hoog, maar die maakt de band meer dan waar.

De jonge Amsterdammers van TAPE TOY zijn heerlijk eigenwijs en zonder enige drang om hip te zijn, gaat dit kwartet lekker zijn eigen gang. Twintig jaar na hun laatste album verscheen vorig jaar ineens een nieuwe plaat van The Pilgrims, waarop frontman Reniet Vrieze nog lekkerder klinkt dan wij ons konden herinneren. Ten Times A Million, die je wellicht nog kent onder de naam Mandrake’s Monster, wist hoge ogen te gooien tijdens de Popronde afgelopen jaar.

Breda Barst

Het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst vindt dit jaar plaats op 14 en 15 september in het mooiste stadspark van Nederland, het Valkenberg park in Breda. Dit jaar staan onder andere Navarone, Warhola (BE), blackwave. (BE), STAKE (BE), For I Am King, Fata Boom, Dirk. (BE), Bjørn Berge (NOR), Slow Crush (UK/BE), I Against I, RUV, Onmens (BE), To Adelaide, Peuk (BE) en Soul Grip (BE) op het podium.

Op Breda Barst vind je ook theater, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en toffe activiteiten voor kinderen onder de noemer Mini Barst. Het festival is voor iedereen, of je nu voor de gezelligheid of de muziek komt.

Laat een Reactie achter