Cabaret d’amour komt vanuit Berlijn over naar Breda en strijkt neer in bredaas Theater De Avenue Tijdens deze spectaculaire dinnershow, met artiesten uit de wereldberoemde variététheaters in Duitsland word je betoverd door de magie van liefde en romantiek. 

De flamboyante Europese Cabaret sensatie MC vanderWal neemt je mee in het zinderende uitgaansleven van Londen, Parijs en Berlijn terwijl je geniet van prachtige variétéacts, internationale acrobatiek en de fantastische muziek.

Deze avond zit vol met verrassingen en wendingen, van romantiek en jaloezie tot vriendschap, trouw, lust en bedrog. De artiesten zullen je betoveren met hun vaardigheden en talenten. Van de variété-sensatie Scotty the Blue Bunny uit New York, tot de rijzende variété-ster Lisa Chudalla uit Duitsland en top jongleur David Severins.

De Avenue is een voormalige schuilkerk in hartje Breda die volledig is omgetoverd tot een allround evenementenlocatie. En is bekend om haar dinnershows, stichting variéte nederland brengt dit dan ook graag naar De Avenue.

In een sfeervolle en theatrale ambiance geniet je tijdens de dinnershow van een overheerlijk viergangendiner, gecombineerd met topentertainment op het gebied van humor, zang, dans en cabaret! Een complete avond uit op het hoogste niveau.

Dus ben je een liefhebber van theater, cabaret en muziek en hou je van heerlijk eten? Bestel dan snel kaartjes en laat je meevoeren door de magie van Cabaret d’Amour! Tickets voor de dinnershow zijn te verkrijgen via: www.de-avenue.nl.