Kom lekker het beest uithangen in Monkey Town! Het leukste speelparadijs voor kinderen waar ze zich helemaal uit kunnen leven en onbezorgd kunnen spelen! “Weer of geen weer, het is altijd Monkey Town weer!’

Het is de grootste keten van indoor speeltuinen in Nederland en één van de grootste van Europa. Monkey Town bestaat sinds 2001 en biedt betaalbaar speelplezier in de leuke, gezellige indoor speeltuinen aan. Een dag vol beleving in een veilige en hygiënische omgeving wordt gegarandeerd bij Monkey Town. Dicht bij huis en altijd gezellig! Monkey Town heeft zich gevestigd door het hele land. In Noord-Brabant zijn de binnenspeeltuinen in de volgende steden te vinden; Bergen op Zoom, Breda, Eindhoven, Mierlo, Tilburg, Valkenswaard, Veghel en Waalwijk. Genoeg keus dus en altijd in de buurt!

Spelen is niet alleen heel leuk, het draagt ook bij aan de persoonlijke en lichamelijke ontwikkeling van kinderen! Monkey Town draagt daaraan bij doordat ze de leukste attracties heeft waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven. Ze spelen met elkaar en ontwikkelen hierdoor hun sociale en motorische vaardigheden. Een dagje naar Monkey Town is dus niet alleen heel leuk, maar ook nuttig!

Uitje voor het hele gezin

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen bij Monkey Town onbezorgd glijden, klimmen en ravotten in de uitdagende en veilige overdekte binnenspeeltuinen. Voor kinderen zijn er een hele hoop leuke attracties te vinden zoals ballenbakken, glijbanen, lasergame arena’s en kindertrampolines. Genoeg te beleven! Ook beschikken de Monkey Town speeltuinen over een speciale peuterzone voor de allerkleinsten. Zo kunnen kinderen van 1 t/m 3 jaar gezellig mee.

Ook denkt Monkey Town aan de ouders en begeleiders die mee zijn met de kinderen. Comfortabele zitgelegenheden en gratis wifi worden aangeboden. En er is ook een horecagelegenheid om wat de eten of te drinken. Bij Monkey Town speeltuinen kan het gezin samen genieten; ouders mogen met de kinderen mee op en in de speeltoestellen. Perfect om wat quality time met elkaar door te brengen!

Kinderfeestje bij Monkey Town

Hoe leuk is het om bij een indoorspeeltuin als Monkey Town je kinderfeestje te vieren! Met een Monkey VIP party geef je jouw zoon of dochter een unieke en onvergetelijke verjaardag. Tijdens de Monkey VIP party verblijven jullie, met de jarige en vriendjes en vriendinnetjes, in één van de bijzondere feestkamers met thema’s zoals Superhelden, Ice Princess, Jungle of Disco. Natuurlijk kunnen de kinderen ook spelen in de binnenspeeltuin. Een verjaardag vol speelplezier en lekker eten. Een Monkey Party is een echte beleving! Het kinderfeestje wordt aangeboden inclusief een uitgebreid arrangement eten en drinken voor alle kinderen waardoor de ouders zich kunnen richten op een fantastische dag voor de jarige!

Bekijk de adressen en openingstijden van de Monkey Town vestigingen in Bergen op Zoom, Breda, Eindhoven, Mierlo, Tilburg, Valkenswaard, Veghel en in Waalwijk hieronder.