Op de tweede zondag van mei is het zover: Moederdag. Hét moment voor alle kinderen in Nederland om hun moeders eens extra te verwennen en te verrassen. Op zaterdag 13 mei organiseert HORNBACH Breda daarom een Kinderwerkplaats waar jonge klussers hun eigen creatieve mozaïekkunstwerken kunnen maken voor hun moeder.

De Kinderwerkplaats is de perfecte gelegenheid voor kinderen om te ervaren hoe leuk het is om zelf te klussen en hun creativiteit te ontwikkelen. Op zaterdag 13 mei kunnen kinderen met spaanplaat en mozaïekstenen aan de slag met hun moederdagproject. Onder begeleiding creëert ieder kind z’n eigen liefdevolle kunstwerk; een uniek cadeau recht uit het hart. Dat gaat ongetwijfeld indruk maken tijdens Moederdag.

Gratis knutselen
De Kinderwerkplaats is voor kinderen tussen vier en tien jaar oud. Van 10.00 uur tot 16.00 uur kunnen kinderen gratis deelnemen bij elke vestiging van HORNBACH in Nederland, met uitzondering van de vestiging HORNBACH Vloeren. En terwijl de kinderen zich creatief uitleven met hun moederdagproject, is er alle gelegenheid voor ouders om op hun gemak de vestiging te bezoeken. Inschrijven vooraf is niet nodig.

In Brabant zijn er vestigingen in Best, Breda en Tilburg.

Kijk voor meer informatie op de website: www.hornbach.nl/kinderwerkplaats.