Niets is belangrijker om er af en toe samen met je vriendinnen even tussen uit te gaan.Bovendien is er ook niets gezelligers dan dat! Wat quality time met je besties zorgt ervoor dat jullie héérlijk bij kunnen kletsen en er na jullie dagje uit er weer even tegenaan kunnen! In Brabant is er genoeg te beleven. Hier de leukste uitjes om er met je vriendinnen een onvergetelijke dag van te maken.

1. Een dagje naar de spa.

Toe aan een moment van ontspanning? Een dagje genieten in sauna’s en stoombaden zorgt ervoor dat je weer als herboren naar huis gaat. Je kunt bijvoorbeeld ook een gezichts- of lichaamsbehandeling boeken voor optimale ontspanning. Niets leuker om dat samen met je vriendinnen te delen! In Brabant zijn er een aantal mooie wellness accommodaties te vinden. Zoals Thermen Goirle, waar je terecht kunt voor beautybehandelingen, bodywraps, massages met hotstone, hamam en nog veel meer. Ook Spa One in Breda is een prachtige locatie waar je rust voor lichaam en geest kunt ervaren. Lekker genieten met je vriendinnen!

2. Shop ‘till you drop!

Als er één ding beter is dan shoppen, is het wel shoppen met vriendinnen! Er bestaan geen betere adviezen dan die je krijgt van je vriendinnen en het is ook nog eens super gezellig. Samen door de nieuwe collecties struinen en lekker bijpraten zorgt gegarandeerd voor een leuke dag! In Brabant ben je voor een dagje shoppen aan het juiste adres. In Eindhoven zit bijvoorbeeld de grootste Primark van Nederland! In Breda zijn veel leuke boetiekjes en winkels te vinden. En voor de fanatieke shoppers biedt Breda genoeg gelegenheid om even bij te komen op het terras voor een hapje of een drankje! Verder kun je naar Tilburg voor een heerlijk dagje winkelen of naar de hoofdstad van Noord-Brabant; Den Bosch. Gezellige straten vol met leuke winkels!

3. Een nieuwe stad ontdekken.

Samen met vriendinnen door de stad struinen, terrasjes pakken, winkelen en mooie gebouwen bekijken. Brabant beschikt over een aantal mooie steden zoals Breda, Den Bosch, Tilburg en Eindhoven waar je een dagje naar toe kunt met vriendinnen. Tussendoor lekker lunchen of ’s avonds uitgebreid dineren; bijkletsen met je vriendinnen is dan toch het allerleukste om te doen! Om het af te maken kunnen jullie een hotel boeken om te blijven overnachten. In de grotere steden zijn er genoeg leuke hotels te vinden. Door samen nieuwe dingen te bekijken maken jullie nieuwe herinneringen die jullie vriendinnenband alleen nog maar kunnen versterken!

4. Escape room.

Zolang je met je vriendinnen bent is eigenlijk elke groepsactiviteit leuk om te doen. Zo ook de escape room die vandaag de dag bij iedereen wel bekend is geworden. Zit niet stil maar ga met je vriendinnen de uitdaging aan! Jullie worden meegenomen naar een afgesloten ruimte waar jullie de hersens flink moeten laten kraken om jullie er uit te bevrijden. Los moeilijke puzzels en raadsels binnen een bepaalde tijd op. Ook benieuwd naar de leukste
Escape rooms in Brabant? Je vind het overzicht escape rooms hier!