Op zondag 26 juni transformeert Stek op de Veilingkade 9 in Breda zich in een bruisende bestemming met de betoverende Zwoele Zomer Markt. Van 11:00 uur tot 17:00 uur ‘s middags kunnen bezoekers genieten van een diversiteit aan kraampjes met unieke, ambachtelijke spullen. 

De Zwoele Zomer Markt Stek belooft een gezellige en kleurrijke ervaring te worden, waarbij Stek tot leven komt met een assortiment van hoogwaardige ambachtelijke producten. Bezoekers kunnen zich verheugen op een verscheidenheid aan kraampjes die een breed scala aan handgemaakte, authentieke en unieke items aanbieden. Of het nu gaat om kunstwerken, sieraden, kleding, accessoires of andere creatieve creaties, er is voor ieder wat wils. 

Deze markt is niet alleen een geweldige gelegenheid om bijzondere en originele spullen te ontdekken, maar ook om lokale ambachtslieden en ondernemers te ondersteunen. Bezoekers krijgen de kans om persoonlijk kennis te maken met de gepassioneerde makers achter de kraampjes en hun verhalen te horen. 

Ook ontmoet je de ondernemers die op Stek gevestigd zijn. Kom rondsnuffelen tussen het vinyl bij Unit en kijk ook nog even bij Vintage Audio Breda voor de juiste apparatuur. Laat je verrassen door de lekkerste cocktails van Prooef. Voor de stevige trek ga je naar de Kolenmeesters die voor je staan grillen op de bbq. 

Naast het winkelen kunnen bezoekers ook genieten van een ontspannen sfeer en de zomerse vibes die het Havenkwartier te bieden heeft. Er zullen diverse culinaire opties beschikbaar zijn, waaronder smakelijke lekkernijen en verfrissende drankjes om de ervaring compleet te maken. 

De Zwoele Zomer Markt op Stek is een evenement dat niet gemist mag worden voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst, ambachtelijke producten en het ontdekken van verborgen schatten. Het biedt  een perfecte gelegenheid om te genieten van een gezellige dag vol inspiratie, lokale cultuur en gezelligheid. 

Kom naar Stek aan de Veilingkade 9 in Breda op zondag 25 juni en dompel jezelf onder in de bruisende sfeer van de Zwoele Zomer Markt in Breda.