Zo snel mogelijk puzzels en lastige raadsels oplossen. Lukt het jou om het mysterie te ontrafelen? Laat je hersens kraken om uit de kamer te ontsnappen! In Noord-Brabant zijn heel veel gave escaperooms te vinden waar je terecht kunt voor een leuk en spannend uitje met bijvoorbeeld vrienden of collega’s. Bevrijd jezelf uit een Escaperoom door goed samenspel en creatief denken. Wij hebben de meest toffe Escaperooms voor je op een rijtje gezet!

1. Escaperoom Geldrop

“Of je nu langs komt om een poging te doen om (online) de kluis van de Geldropse bankt te kraken, op zoek te gaan naar Oma's Erfenis, straks een rit wil maken met BUS 13, je kinderfeestje te vieren of om met je bedrijf een teambuilding te doen of te vergaderen? Het maakt niet uit, want het kan allemaal bij Escaperoom Geldrop” Escaperoom Geldrop, gelegen in de regio Eindhoven, beschikt over verschillende gave kamers waar je het spel kunt spelen.

2. Kamer 237, Vonkel

Publieksfavoriet Kamer 237 beschikt over twee kamers waar je jouw onvergetelijke avontuur kunt beleven. ‘De Conciërge’ en ‘Kamer 237’. Zoek naar sleutels, codes en aanwijzingen, en probeer door het oplossen van puzzels en raadsels de kamer binnen 60 minuten te verlaten. Samenwerking en communicatie zijn de belangrijkste sleutels voor een succesvolle ontsnapping. Kamer 237 is winnaar van de titel “Beste uitstapje van Nederland” en dus zeker de moeite waard om te bezoeken en de uitdaging aan te gaan!

3. Prison Escape, Breda

Een bizarre beleving met 100 deelnemers in de Koepelgevangenis in Breda. Durf jij het aan? Prison Escape duurt in het totaal 3 uur en je hebt als doel om te ontsnappen uit de zwaarbewaakte gevangenis. Een cast van 25 acteurs brengt de ervaring tot leven en het is aan jou om een weg naar buiten te vinden. In de gevangenis zijn verschillende objecten verstopt die het wellicht makkelijker zouden kunnen maken om de weg naar buiten te realiseren. Wees op je hoede, kijk goed om je heen, vertrouw (bijna) niemand en stap op mensen af..
De klok tikt en jij hebt 1 doel: de weg naar de vrijheid vinden.

4. Villa BreTil, Rijen

Ben jij klaar voor een nieuwe, unieke ervaring? Ga de uitdaging aan in Rijen waar in Villa BreTil de spannendste kamers van Nederland te vinden zijn! De villa is gelegen op een groot bedrijventerrein met een unieke sfeer van de jaren 40. Daar is de villa dan ook volledig op ingericht. 2 bijzondere verhalen die gaan over mysterie, spionage, geschiedenis en oorlog; Escape room HannaH en Escape room Zahnartz Schillinger. Durf jij het aan?