Met ‘Verliefd op Cuba’ had Kinepolis landelijk meer dan 10.000 dames over de vloer. De aankondiging van de volgende editie werd enthousiast ontvangen: op 27 maart geniet je bij de Kinepolis Ladies Night van de prachtige nieuwe Disney-film ‘Dumbo’.

Het verhaal van het olifantje Dumbo met zijn grote oren is ultiem jeugdsentiment voor elke generatie. De animatiefilm stamt alweer uit 1941 en het was dan ook groot nieuws toen Disney een live-action versie aankondigde. Nu het bijna zover is zet Kinepolis de gloednieuwe film extra in de spotlight door hem te programmeren in de Ladies Night.

Tissues mee!

De Ladies Night is het perfecte moment voor een avondje uit met vriendinnen. Laat je tijdens de inloop verwennen met een welkomstdrankje, klets even bij en kijk rond bij verschillende kraampjes met fashion, beauty en accessoires. In de zaal maak je kans op mooie prijzen en geniet je samen van de magische film ‘Dumbo’. Houd wel de tissues gereed voor de ontroerende scènes tussen het knuffelbare olifantje en zijn moeder. Tickets voor deze feestelijke avond uit zijn nu te koop.

Bekijk hier de trailer van Dumbo.

Sprookjesachtig en hartverwarmend

Met films als ‘Big Fish’ en ‘Edward Scissorhands’ op zijn naam weet visionair regisseur Tim Burton wel raad met sprookjesachtige en hartverwarmende verhalen. Disney boekte in 2017 ook al groot succes met de fantastische nieuwe filmversie van ‘Beauty and the Beast’. Samen bewerkten Burton en Disney het klassieke verhaal van ‘Dumbo’ tot een prachtig en groots live actieavontuur waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Danny DeVito, Colin Farrell, Michael Keaton en Eva Green spelen de hoofdrollen, maar het is natuurlijk het schattige olifantje Dumbo dat echt je hart steelt.

Praktische info Ladies Night: Dumbo

  • Woensdag 27 maart 2019
  • Aanvangstijd verschilt per bioscoop; inloop start een uur voor aanvang van de film
  • Filmlengte: n.n.b.
  • Tickets: € 14,50 / € 5,75 met Disney Passepartout
  • Te zien bij Kinepolis Breda, Oss en Den Bosch

Laat een Reactie achter