Het jaar begint heftig bij Kinepolis met de speciale Horror Night-vertoning van The Prodigy op 8 februari. Bij dit evenement wordt een gedeelte van de bioscoop in een waar horrordecor gestoken. De perfecte opwarmer voor het bekijken van de nieuwe horrorfilm ‘The Prodigy’ – met het jongetje uit ‘It’ in een angstaanjagende hoofdrol.

De jonge acteur Jackson Robert Scott brak in 2017 door met zijn onvergetelijke rol als het jongetje Georgie in ‘It’, de succesvolle remake van de bekende horrorklassieker. In ‘The Prodigy‘ is hij te zien als Miles, een jongen die zich steeds merkwaardiger gaat gedragen. Zijn moeder Sarah (Taylor Schilling, bekend van ‘Orange is the New Black’) begint te vermoeden dat hij wordt bezeten door iets bovennatuurlijks. Ze vreest voor de veiligheid van haar familie maar klampt zich tegelijkertijd vast aan haar moederinstinct om Miles te beschermen. De verontrustende gebeurtenissen dwingen haar echter om haar verleden onder ogen te zien waarbij de grens tussen waan en werkelijkheid steeds vager wordt.

De ultieme horrorfilmbeleving

Om de kijkervaring van dit originele en spannende verhaal nog intenser te maken, organiseert Kinepolis op vrijdag 8 februari een Horror Night rond The Prodigy. Bij deze exclusieve horroravond waan je je in de bioscoop in een waar horrordecor, inclusief angstaanjagende sfeer en een bijzonder welkomstdrankje. Durf jij het aan? Nodig alle horrorliefhebbers uit je vriendenkring uit en koop snel tickets!

De Horror Night is niet geschikt voor bezoekers jonger dan 16 jaar.

Praktische info Horror Night: The Prodigy

  • 8 februari 2019
  • De aanvangstijd verschilt per bioscoop; de inloop start een half uur voor aanvang van de film.
  • Speelduur: 92 minuten
  • Kijkwijzer: 16
  • Tijden & tickets (€ 11,50)
  • Te zien in Brabant bij Kinepolis Breda, Den Bosch en Oss

Laat een Reactie achter