Het rondreizende Wijn Festijn strijkt 23 t/m 24 juni neer in Breda! Wijnliefhebbers en bourgondiërs uit de wijde omgeving van Breda kunnen dat weekend genieten van meer dan 100 verschillende wijnen op het Wijn Festijn. De Parade zal worden omgetoverd tot een intiem wijnfestival.

Diverse wijn en food ondernemers zullen op het festivalterrein bezoekers van een heerlijke smaakbeleving voorzien. Als entertainment kan er Jeu des boules gespeeld worden en is er een DJ aanwezig die zorgt voor sfeervolle muziek. Het Wijn Festijn probeert zo een bourgondische setting te creëren waar genieten centraal staat.

Deze zomer zal het Wijn Festijn op 7 locaties te vinden zijn door heel Nederland. Na de eerste succesvolle Pinkster editie in Leiden, is Breda de 3e stad die het festival dit seizoen aandoet.

Mensen van alle leeftijden zijn welkom op het Wijn Festijn; naast wijn en bier zijn er ook non-alcoholische en frisdranken verkrijgbaar. Bezoekers kunnen op de dag zelf kaarten aan de deur kopen, maar ook is er een online voorverkoop via de website van Het Wijn Festijn. Kaarten kosten €10,00.

Openingstijden:

  • Vrijdag 23 juni van 17:00 – 23:00 uur
  • Zaterdag 24 juni van 13:00 – 23:00 uur
Voor meer informatie en voorverkoop tickets verwijzen wij naar www.hetwijnfestijn.nl