Het leukste vaderdagcadeau is zelfgemaakt en maak je zelf op zaterdag 17 juni bij HORNBACH Breda, Tilburg en Best.

De bouwmarkt organiseert die dag een Kinderwerkplaats waar jonge klussers met eigen handen een gereedschapskist kunnen maken. Het perfecte cadeau voor elke vader om zijn favoriete tools in te bewaren.

HORNBACH Breda zorgt op 17 juni voor voldoende hout, lijm en verf voor alle kinderen die voor Vaderdag aan de slag willen gaan. Dat gebeurt allemaal onder begeleiding van medewerkers van HORNBACH Breda. Tijdens de Kinderwerkplaats ervaren kinderen hoe leuk het is om zelf te klussen. Bovendien is het een perfecte manier om hun creativiteit te ontwikkelen. Als de gereedschapskist in elkaar zit, kunnen de kinderen hem versieren naar eigen smaak. Of de smaak van hun vader natuurlijk. Bijvoorbeeld door hem te verven in de kleuren van zijn favoriete voetbalclub.

Meedoen is gratis
De Kinderwerkplaats opent de deuren op zaterdag 17 juni van 10.00 tot 16.00 uur en is geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar oud. Kinderen kunnen bij elke vestiging van HORNBACH in Nederland terecht, met uitzondering van de vestiging HORNBACH Vloeren in Kerkrade. Deelname aan de Kinderwerkplaats is gratis en inschrijven vooraf is niet nodig.

Kijk voor meer informatie op de website: www.hornbach.nl/kinderwerkplaats.