De dertiende editie van Breda Live zit erop: een weekend vol fantastische acts en ruim 30.000 enthousiaste bezoekers. Onder tropische omstandigheden wist Breda Live de feeststemming hoog te houden met een geweldige sfeer en optredens van onder meer Hardwell, Anouk, Clouseau en Scooter.

Foto: Christiaan Valk

DJ Hardwell is vanavond op het podium door burgemeester Depla uitgeroepen tot Ereburger van Breda. Volgend jaar vindt Breda Live plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2024.

Op vrijdag openden de deuren om 16.00 uur en trapte SERA het weekend af. Daarna zorgde Jaap Reesema voor een geweldige live show, waarna Suzan & Freek en Anouk het podium betraden om de temperatuur nog verder op te voeren. Tot slot was daar de langverwachte afsluitact van de Duitse rave sensatie Scooter, die het publiek volledig omver wist te blazen met zijn show.

Op zaterdag ging het feest al om 14.00 uur van start met de opening van de recent aangekondigde band Blackbird. Het was al vroeg warm, dus bezoekers zochten de schaduw op, daar waar dat kon. Na Blackbird volgden optredens van Maan, Clouseau, Flemming, The Dirty Daddies en Hardwell.

Hardwell uitgeroepen tot Ereburger van Breda

Hardwell’s optreden was, net als voorgaande jaren, weer een absoluut hoogtepunt. De Bredase Hardwell is tijdens het evenement ook nog eens uitgeroepen tot Ereburger van Breda. Een speciaal moment waar burgemeester Depla mooie woorden sprak over de wereldberoemde dj en zijn betrokkenheid bij de stad en zijn rol als ambassadeur.

Ook de Holland Casino Stage met spectaculaire verrassingsacts was dit jaar weer een groot feest. Als verrassing waren daar nog live optredens van Paul Elstak, Frans Bauer, Donnie en Zoë Tauran.

30 graden

De hittegolf bracht temperaturen van boven de 30 graden met zich mee. Ondanks het zweet lieten de bezoekers zich niet weerhouden. Verkoeling werd gevonden bij de extra  watertappunten op het terrein.

De organisatie bedankt alle bezoekers, artiesten, sponsoren en partners voor een onvergetelijke dertiende editie en kijkt al uit naar volgend jaar, waarin opnieuw gezorgd wordt voor een weekend vol spektakel, geweldige muziek en een sfeer om nooit te vergeten.

Breda Live 2024

Volgend jaar vindt Breda Live plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2024.