De decembermaand staat in het teken van familie en samen genieten van film. Stort je tijdens de koude decemberdagen in de uitgebreide selectie nieuwste topfilms bij Pathé. Geniet onder andere van de familiefilm Wonka; een verhaal over het leven van de excentrieke Willy Wonka dat zich afspeelt vóór het openen van de chocoladefabriek, met Timothée Chalamet in de hoofdrol. Foto: Warner Bros. Pictures International Holland All Rights Reserved.

De Nederlandse film Tatta’s 2 zorgt voor hilarische ontwikkelingen in het leven van de familie van Kampen. Nog geen genoeg gekregen van Nederlandse komedie? Geniet dan van de chaos in Bon Bini: Bangkok Nights of Neem Me Mee, waarin Regisseur Will Koopman (Gooische Vrouwen) de kijker op humoristische wijze mee neemt op een groepsreis voor senioren vol herkenbare situaties. Voor wie liever wat spanning opzoekt in de bioscoop is actiefilm Aquaman and the Lost Kingdom een aanrader, maar ook de boeiende arthouse film Fallen Leaves. 

December staat bij Pathé ook in het teken van muziekliefhebbers en de allerkleinste filmfans, met meerdere bijzondere muziekspecials en gezellige titels voor het hele gezin. De maand wordt afgetrapt met de wereldtour van Beyoncé tijdens RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ om vervolgens in de kerststemming te komen bij André Rieu’s White Christmas. Voor het hele gezin staan er deze maand twee nieuwe kindertitels geprogrammeerd: Vogelvlucht en Juf Braaksel en de Magische Ring. Kijk je liever op de bank een fijne film, dan heeft Pathé Thuis ook deze maand weer een brede collectie aan nieuwe releases, waaronder Oppenheimer.

Specials bij Pathé

1 december 2023

Renaissance: A Film by Beyoncé

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ neemt je mee op de reis van de wereldtour: vanaf het allereerste begin in Stockholm tot het spectaculaire einde in Kansas City. De muziekfilm staat stil bij Beyoncé’s passie, toewijding, creatieve geest en haar betrokkenheid bij elk aspect van de show. De show is te bekijken in Dolby Atmos.

9 december 2023

Andre Rieu’s White Christmas

Dit jaar begint de feestvreugde vroeg met de bioscoopspecial André Rieu’s White Christmas. Vanaf het eerste moment word je ondergedompeld in André’s betoverende winter wonderland met een prachtig versierd kerstpaleis, ijspistes, romantische verlichting, en meer. Geniet van tijdloze kerstliederen, dans in de gangpaden, en krijg exclusief achter de schermen toegang.

Nieuwe topfilms bij Pathé

 

9 december  

Wonka (NL + OV in IMAX, Dolby Cinema, Dolby Atmos, 4DX, ScreenX)

Zo ontstond Willy Wonka! Deze film, gebaseerd op het unieke personage uit Roald Dahl’s iconische kinderboek Charlie and the Chocolate Factory, onthult hoe ‘s werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de geliefde Willy Wonka werd. Met Timothée Chalamet in de hoofdrol, volgt deze film een jonge Willy Wonka die vastbesloten is de wereld stapje voor stapje lekkerder te maken. Wonka is te bekijken in IMAX, Dolby Cinema, Dolby Atmos, 4DX, ScreenX.

Meer informatie

 

14 december

De Tatta’s 2

In De Tatta’s 2 staat de familie van Kampen opnieuw een grote verrassing te wachten. Ze hebben zich net lekker gesetteld tussen hun nieuwe vrienden, wanneer ze het bericht krijgen dat de Hollandwijk met sloop wordt bedreigd. Tot overmaat van ramp komt Eriks vader, de oppertatta, bij hen wonen en raakt alles wat de Tatta’s hebben opgebouwd volstrekt uit balans.

Meer informatie

 

20 december

Bon Bini: Bangkok Nights

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden – en ze de kleine lettertjes niet lezen – raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt.

Meer informatie

 

21 december  

Aquaman and the Lost Kingdom (IMAX 3D, Dolby Cinema 3D, Dolby Atmos 3D, 4DX, ScreenX)

Wanneer een oude macht wordt losgelaten, moet Aquaman een ongemakkelijke alliantie smeden met een onwaarschijnlijke bondgenoot om Atlantis en de wereld te beschermen tegen onomkeerbare verwoesting. Te bekijken in IMAX 3D, Dolby Cinema 3D, Dolby Atmos 3D, 4DX, ScreenX

Meer informatie

 

21 december  

Neem Me Mee

Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid; met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Met een sterrencast met enkele van ’s lands meest gerenommeerde acteurs zoals Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst en Renée Soutendijk en een titelsong van André van Duin.

Meer informatie

In Brabant heeft Pathe bioscopen in Breda, Eindhoven, Helmond en Tilburg (2x) | Ga naar de actuele Pathe filmagenda.