Zin in spanning, activiteit en competitie? Dan is een potje paintballen of lasergamen een goed idee! In Brabant zijn er genoeg gave accommodaties om in teamverband een tactisch spelletje te spelen! Ga jij de uitdaging aan, raak jij al jouw tegenstanders en speel je ze van de baan? Hier lees je over de meest toffe locaties te paintballen of te lasergamen.

Wat het verschil precies is tussen lasergamen en paintballen zegt de naam eigenlijk al. Bij de één wordt er geschoten met balletjes en bij de ander met, uiteraard geen echte, laserstralen. Beide spelletjes zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, teambuilding, vriendenuitjes of een actieve familiedag. Er zijn verschillende soorten spelvormen die gespeeld kunnen worden waaronder “last man standing”; wie blijft er over? Hierbij heeft degene die het langst “leeft” gewonnen. Zo zijn er nog veel meer spelsoorten te spelen die verschillen per speellocatie. En daar gaan we je wat meer over vertellen. Waar in Brabant ga jij deze leuke spelletjes spelen?

Paintballen

1. Paintball Valkenswaard

“In de loopgraven duiken, achter bunkers schuilen, avontuur en tactiek; dat zijn de speerpunten voor Paintball Valkenswaard. Op het outdoorterrein in de buurt van Eindhoven zijn verschillende velden beschikbaar waar u zich flink kunt uitleven. Een paintball arrangement is een duurzame activiteit. De guns worden gevuld met perslucht en de verfballetjes zijn biologisch afbreekbaar en niet geheel onbelangrijk: uitwasbaar! U krijgt van ons een overall en een masker om uw gezicht en kleding te beschermen tijdens het paintballen.”

2. De Buitenhorst, Oss

“Op het terrein in Oss kunt u terecht voor een fantastische paintball ervaring op een van de mooiste tactical banen in brabant. Paintball is een avontuurlijk actie- en strategiespel voor jong en oud, dat een intensieve deelname garandeert. Het terrein is vlakbij groepsaccomodatie De Buitenhorst en geeft u daardoor een uistekende mogelijkheid om als bedrijfsuitje of teamuitje overdag de tijd te besteden.”

3. Mannen Speeltuin, Oosterhout

“Ons bos van circa drie hectare in Oosterhout is voor paintball een van de meest spectaculaire en gevarieerde terreinen van Nederland. Wij hechten veel waarde aan veiligheid, goede verfballetjes, betrouwbaar materiaal –semiautomatische en speciale paintballwapens – schone overalls in elke maat en een ruime hoeveelheid mooie verstopplekken en forten.” Voel je als vrouw niet bezwaard om de Mannenspeeltuin te betreden; vrouwen “met ballen” zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Lasergamen

1. De Voltage, Tilburg

“In de grootste gethematiseerde area van Noord-Brabant is lasergamen een beleving! Dit speelveld bestaat uit meerdere verdiepingen, rook- en lichteffecten en wij maken gebruik van het allernieuwste EVO-6 systeem. Vind de ideale schuttersplekken, werk samen met het team en gebruik de obstakels om dekking te zoeken. Ideale activiteit voor een spannende en competitieve avond uit. De speler en het team met de hoogste score kronen zich tot winnaar!”

2. Lot66, Breda

“Een duistere verlaten Amerikaanse havenloods vormt het decor voor de grootste laserarena van Zuid-Nederland. Met verschillende trappen, wanden en objecten is het een zware klus om je tegenstanders in het oog te houden.”

3. Gotcha Outdoor Lasergamen, Valkenswaard

Lasergamen Valkenswaard doe je bi Gotcha. “Bij ’t Oude Wandelpad, Valkenswaard, gelegen in Brabant, heeft Gotcha de beschikking over een prachtige lasergame locatie in het bos. Spanning en plezier verzekerd! Ten eerste krijg je natuurlijk buiten de speeltijd om een uitleg. Ten tweede een plezierige en actieve speeltijd.Tenslotte kun je gezellig napraten, eventueel met een hapje en drankje.”

Ben jij dus nog op zoek naar het perfecte uitje met het bedrijf of een activiteit voor op een vrijgezellenfeestje? Ga lekker paintballen of lasergamen! In Brabant zijn heel veel vette locaties te vinden om dit te doen. Succes, maar vooral veel plezier!