Speciaal voor Valentijnsdag brengt Escaping een nieuwe escape room voor thuis uit: The Love Agency. Deze escape room draait echter niet alleen om puzzels oplossen, de escape room is namelijk ook gevuld met gebakjes en andere zoetigheden. Escaping bezorgt dit thuisspel vóór Valentijnsdag corona-proof aan huis, zodat alle geliefden zowel een leuke als smakelijke dag tegemoet gaan.
The Love Agency is een combinatie van een escape room voor thuis en een sweet box met 9 zoete lekkernijen. De escape room bestaat uit verschillende puzzels die spelers samen aan tafel kunnen oplossen. Met elke puzzel die wordt opgelost, mag een nieuw doosje met een gebakje geopend worden. Elke lekkernij is vers en met de hand bereid door onze patissier.
Het spel draait om The Love Agency, een geheim agentschap dat de liefde bewaakt. Een ruzie met je geliefde ligt helaas altijd op de loer, bijvoorbeeld als je op Valentijnsdag opeens zijn of haar favoriete film vergeten bent. De spelers gaan in dit spel als ‘agents’ aan de slag om deze geliefden te helpen en via puzzels de antwoorden op deze brandende vragen te achterhalen. Weten ze alle 9 cases succesvol te sluiten én zo de liefde te redden?
“Het blijft door corona helaas een moeilijke tijd voor ons, daarom hebben we wederom iets origineels voor thuis bedacht. Na het succes van ons eerste thuisspel, Let’s Rob The Bank, zijn de verwachtingen natuurlijk hooggespannen”, zegt Marc Bergers, eigenaar van Escaping. “Met The Love Agency krijg je niet alleen een leuke escape room thuis, maar eentje die ook nog eens heel lekker is. Voor Valentijnsdag is dit een ideale verrassing om te geven!”
De escape room zal door Escaping gratis aan huis worden bezorgd vóór Valentijnsdag, al is het ook mogelijk om af te halen op onze locaties in Amersfoort, Antwerpen, Breda en Utrecht. De escape room is ideaal voor geliefden, maar kan ook goed gespeeld worden door families, vrienden & collega’s. In de sweet box zitten voldoende lekkernijen om te delen met minimaal 2 tot 4 personen.