Ontspanning in de decembermaand voor gezinnen die het zwaar hebben; RCN Vakantieparken maakt het voor het vierde jaar op rij mogelijk. In samenwerking met Stichting Gaandeweg bieden zij 10 gezinnen met een ernstig ziek kind een gratis verwenweekend aan bij RCN de Flaasbloem in Chaam Dit gebaar is een lichtpuntje voor deze gezinnen, die dagelijks geconfronteerd worden met de strijd tegen kinderkanker. Fotorechten: Stichting Gaandeweg. 

Vanaf 1 december 2023 kunnen de geselecteerde gezinnen genieten van een zorgeloos weekend. Bij aankomst wacht in hun vakantiehuisje een gevulde koelkast, opgemaakte bedden en zijn de maaltijden geregeld. Bovendien zorgt elk park voor leuke activiteiten, zodat de gezinnen onbezorgd tijd samen kunnen doorbrengen.

Oprechte Samenwerking

RCN Vakantieparken werkt al vele jaren samen met St. Gaandeweg. Een weekend volop genieten met het gezin biedt een welkome afleiding van de zorgen en geeft iedereen nieuwe energie. Op RCN het Grote Bos in Doorn, is een prachtig vakantiehuis ter beschikking gesteld waarin gezinnen met een ernstig ziek kind terecht kunnen om even heerlijk te ontspannen.  Omdat het huis dichtbij het Prinses Maxima Centrum in de buurt ligt, is zorg altijd dichtbij. Het vakantiehuis heeft de vorm van de zon, een plek waar elk gezin weer even kan stralen.

Maatschappelijk Betrokken

Riné van Dingstee, CEO van RCN Vakantieparken, benadrukt het belang van de verwenweekenden: “Het past bij onze identiteit om bij te dragen aan de samenleving. Onze winstuitkering investeren we al jaren in maatschappelijke projecten, waardoor we vakanties mogelijk maken voor hen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Wie bij ons boekt, geeft dus niet alleen zichzelf, maar ook een ander een fijne vakantie.”

RCN Vakantieparken
Al 70 jaar biedt RCN een unieke mix van kamperen en accommodaties op schitterende locaties. Met 18 parken in Nederland, Frankrijk en Duitsland zorgen zij dat jaarlijks zo’n 300.000 gasten genieten van een welverdiende vakantie. RCN neemt een stap extra en deelt deze vakantie-ervaring met iedereen, ook met wie het minder voor de wind gaat.