Hou je van cabaret? En kan je niet genoeg krijgen van stand-upcomedy? Breda heeft op meerdere plekken een gevarieerd aanbod waarbij je lachspieren gegarandeerd op de proef gesteld worden.

Publieke Werken

Café Publieke Werken organiseert een keer per maand een Comedy Night waarbij meerdere comedians het podium betreden. Naar voorbeeld van de typische Amerikaanse Comedy Nights wisselen hier ook een aantal gevatte stand-up comedians elkaar in snel tempo af. De comedians brengen in een sfeervolle cafésetting rake oneliners, sterke grappen en hilarische verhalen. De avond wordt elke keer aan elkaar gepraat door de Master of Ceremony. Dit is ook elke keer iemand anders. Hou de Facebookpagina van Publieke Werken in de gaten. Daarop worden de Comedy Nights op tijd aangekondigd en weet je welke comedians zullen aantreden.

Chassé Comedy Club

Na het daverend succes van het Comedy Weekend ter ere van het 20-jarig jubileum in 2016, heeft het Chassé Theater Chassés eigen Comedy Club gelanceerd. Het evenement is inmiddels verplaatst naar poppodium Mezz. Een keer in de maand vindt daar de Chassé Comedy Club plaats. Een avond vol aanstormende talenten en doorgewinterde comedians. De artiesten worden kort van tevoren bekendgemaakt. Neem regelmatig een kijkje op de website van Mezz, want de avonden zijn in no time uitverkocht. Hou ook de website van het Chassé Theater in de gaten, want op het programma staan nog veel meer cabaretvoorstellingen gepland voor het komend seizoen.

de Avenue

de Avenue is een klein, sfeervol theater in het hartje van Breda. Ook hier vinden met enige regelmaat Comedy Nights plaats zoals BREDA LACHT: OPEN MIC, COMEDY NIGHT, of een Impro Comedy Night (samenwerking tussen Allure Breda en de Tilburg Tigers (improvisatietheater). Hou de website van De Avenue in de gaten voor het volledige programma.

Laat een Reactie achter