Gelegen in de historische Passage Zuidpoort in Breda is Restaurant Porta Sud te vinden. De keuken onderscheidt zich door een moderne en creatieve benadering van de Italiaanse keuken. Geen traditionele borden vol pasta, maar doordachte smaakcombinaties en zorgvuldig samengestelde menu’s. En bij zulke gerechten hoort natuurlijk ook passend wijnadvies.

Sinds de opening van Porta Sud was Ralph op zoek naar een sommelier die echt een toegevoegde waarde zou kunnen zijn voor het restaurant. Deze bevlogen chef is dan ook verheugd om aan te kondigen dat er vanaf 1 juli een sommelier bij het team zal komen, om ervoor te zorgen dat de kennis en het aanbod van wijnen op het gewenste niveau blijven.

“Na een periode bij verschillende restaurants en bedrijven in de wijnwereld is het voor mij tijd voor een nieuwe stap. Als sommelier bij Restaurant Porta Sud ga ik me volledig richten op de wijnen uit alle hoeken van Italië. Ik kijk ernaar uit om de wijnkaart uit te breiden, maar vooral ook om de verfijnde smaaksensaties van Ralph en het keukenteam te versterken met bijzondere wijnpairings.”

Denise zal vanaf 1 juli 2023 bij Porta Sud aan de slag gaan en haar kennis en enthousiasme delen met zowel ons personeel als onze gasten.